Feyzabeyoglu Yamacinannesiii bu gebeligimde ben de oglan gördüm ruyamda ve oğlum olacak Bence o istekle ilgili bisey ya Ben oglum olsun istiyordum bi kızım var diye Oglan gördüm o yüzden diye düşündüm
Feyzabeyoglu Hamileyim00 evet kesinlikle hissediyolar. Benim esimde hissetti iki gebeligimde. Kiz olacak dedi oldu Simdi erkek olacak dedi erkek oluyor valla
asli_kaya63 Yamacinannesiii benim 2 oğlum var ikisinde de rüyamda oğlum olacağını görüyordum şimdi 3. Ye hamileyim bunda kızım olacağını gördüm. Şuan 19+2 deyiz doktorum da kıza benzetti inşallah yanilmam .
Ustunneliff Yamacinannesiii hamileliğimi ilk öğrendiğim zaman bi kız bebeği emziriyordum rüyamda ve kızım oluyor 🩷
Tugcebasak Yamacinannesiii 2 ci hamileliğim ilkinde kız gördüm rüyamda kızım oldu 2 ci erkek gördüm erkek olucağını öğrendim yanılma payı yok galiba
busraayksll Yamacinannesiii ben hem cinsiyetini hem adını duydum rüyamda en son da yüzünü gördüm ama henüz doğum olmadığı için ondan emin değilim 🤭🧿
Rabdeer19 Yamacinannesiii ilk hamileliğimde rüyamda erkek görmüştüm kızım oldu🩷şimdi ikinci hamileliğimde rüyamda kız gördüm oğlum olcakmıs🩵🙏🏻🧿
Gamzeramo Yamacinannesiii merhaba ben hep kiz gördüm 3 yıldır ve bekarken de sarisin renkli gözlü hic değişmedi 13+5 cinsiyetide kız ins ruyalarimdaki meleğimdir
Kiwitoveannesi Yamacinannesiii oğlumu gördüm rüyamda 2 hamileyim bunu kız gördüm şuan 6 haftalık hayırlısı olsun artık
Rabiaaa57 Yamacinannesiii ben hep mavi çiçek bana hediye edildiğini görürdüm yada yakinlarimin oğlu olduğunu görürdüm rüyamda ben hamileymisim meğer bilmiyordum ozaman tabi şuan 36 haftalik