Makbuleeeeee Kızlar 10 +2 haftalık hamileyim gece acıkmalarım çok oluyo ve uykudan uyanıyorum uyuyamıyorum gece mesela saat 2 buçukta uyandım acıktıgım için siz nasıl yapıyorsunuz sizlerdede durum aynımı yada benimki biraz erken mi başlamış acıkmalarım 🫠🥹🙄
Mavisim3457 Makbuleeeeee İştahınız varken, bulantınız yokken dengeli olarak beslenmeniz de sakınca yok. Keşke bende yiyebilseydim bulantılardan su dahi içemiyordum. Maşallah diyeyim size. 🥰
Mervesrsy Makbuleeeeee Bence erken değil biraz da bünyeyle ve gündüz yemenize bağlı ben sık sık yediğim zaman çok acıkmıyorum şimdi 14 haftalık olduk gece uyutmuyorsa yoğurt ayran salatalık veya tahıllı ekmek zeytin özellikle çok iyi bastırıyor tavsiye ederim birde bol bol su içmeyi ihmal etmeyin
Makbuleeeeee Mavisim3457 ayy çok şükür hiç bulantı kusma yaşamadım sadece ilk haftalarda iştahsızlık oldu şimdi daha iyiyim yiyebiliyorm sadece şuan için et ve kıyma yiyemiyorum
Makbuleeeeee Mervesrsy acıkmıyıö diye sırf eşimin işten gelmesini bekliyorum geç yersem acıkmam diye ama maalesef
Mavisim3457 Makbuleeeeee Bende yiyemiyordum ilerleyen haftalarda düzelmişti. 🥰 Eşinin gelmesini bekliyim diye bebişi aç bırakma 😜😜😜😜
Makbuleeeeee Mavisim3457 ya beklemeyince bu kez daha erken yemiş oluyorum 😂😂😂o 7 buçuk gibi falan gelince geç oluyo en azından