Bahar2828 Merhaba kızlar ikinci gebeliğim 4+6 dün doktorum alttan baktı ama göremedi bebişi hçsalı günü tekrar gideceğim bu normal mi henüz gözükmemesi kızımda geç öğrenmiştim gebeliğimi ve hemen görmüştük keseyi o yüzden sormak istedim
Sebahat25 Bahar2828 o daha kanallarda oluşuyor çok normal bı hafta gerıden hesapla adetlıyken olmadı bu bebek o zaman 3 hafralarda kesede olmuyo
Blossom Bahar2828 Beta hcg 1500 ve sonrası vajinal ultrasonla görünür. Beta değeriniz düşüktür daha erkendir yani.
Bsssr Bahar2828 bende dün gittim 4+3 di görmedi doktor görünmez şuan ama bakalım dedi baktı ve görmedi . 10 gün sonra gel dedi bide idrar sıkışık olman lazım dedi. Ben beta baktırmadım Nisan ayında kimsayal yaşadım o zaman yıprattı sanırım şuanda korkuyorum açıkcası
mervemurat16 Bahar2828 bende 4 haftalıkken gitmiştim daha oluşmamıştı kesem köpüklenme vardı sonraki hafta keseyi gördük 7.ci haftada kalbini duyduk.
Drysvrucr Ben 4+4 de ilk vajinal ultrasonda görmüştüm. Doktor olumsuz bir şey demediyse bekleyin görünür inşallah.
nurdan1091 Normal tabi çok küçük. Herşeyin net olması için aslında 7. Haftada gitmek lazım. Benim riskli gebelik olduğu için 4+2 de gittim. Sadece rahim kalınlığına baktı. Hiçbir şey görünmüyordu
Bahar2828 nurdan1091 kıızma gittiğimde tam 7 haftalkkmıs canım görmüştük bunda böyle olunca korktum biraz ama soktorumız salı günü görürüz dedi beta hCG nin bin yada bini geçmesi lazımmış dün daha bin olmamıatı ama yine bakalım dedi doktorum göremedik inşallah salı gününe
Bahar2828 Sebahat25 evet canım haklısın zaten biz Korunuyorduk adet oldum adetim bitti korunmayı bıraktık hamile kaldım
Bahar2828 Blossom evet canım doktorundan aybı öyle dedi binlerce yada geçmesi lazım o zaman görünür demişti
Bsssr Bahar2828 ağrın bulantın falan . Benim kasıklarım belim ağrıyor göğüslerim dolgun ama bazen dokununca veya üstüne yatınca sızlıyor normal mi acaba