Ruhsuz 39+3 sonda takıldı ,varis çorabı giyildi ve doğuma gidiyorum karnim taş gibi ,Rabbim kolaylık versin bu yolda olan herkese 🤲🤲🤲🤲
esnyz14 Ruhsuz Rabbim yardımcınız olsun sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah sağsalim kavuşun yavrunuza 🫶🏻
gulsahklkn Ruhsuz Bir avazda kucağına alırsın inşallah çok güzel geçecek eminim ki dualarımız seninle 🥰🙏🏻
Ruhsuz Hepinizden Allah razı olsun canlarım 🥰Hamdolsun doğum yaptım 1 Eylül de,spinal oldu 2850 gr 50 cm …Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin 😘🥰🤲🤲🤲
Melisasrt Ruhsuz ayy hayırlı olsun allah analı babalı büyütsünn bende 2 eylülde spinal ile yaptım şu anhastanedeyiz hala sabah çıkışımız yapılcak inşallah ama bende ağrılar devam ediyor siz nasılsınızz 🥲
Ruhsuz Melisasrt çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım,sizin de gözünüz aydın,ağrım sancım çok temennim bir an önce geçmesi 🤲🤲Naptınız çıktınız mı hastaneden
Melisasrt Ruhsuz çok teşekkür ederim evet bugün öğlen çıktım hastaneden fakat çok zorlanıyorum oturup kalkamıyorum kendi başıma yatınca hiç kalkamıyorum inşallah en kısa sürede geçer bu agrı acı bebeğim beni istiyor 🥲
Ruhsuz Melisasrt Ben de aynı durumdayim,bir gün hafiflemiş hissediyorum bir gün artıyor şuban aşırı sırtım ağrıyor ve dikiş yerlerim sızlıyor uyumayı özledim bebeğimle ilgilenmem gerek bir an önce geçer Rabbimin izniyle İnsAllah 🤲🤲