Merhabalar hanımlar hem sorularınıza cevap vermek için hemde doğum hikayemi sizinle paylaşmak istediğim için bu postu açtım. Dün sabah 5.30 da karnım her zamankinden daha çok sertleşmeye başladı bi aksilik olduğunu anladım daha sonra 10 dk da bir 8 dk da bir gelen bel ağrısıyla iflahım sökülmeye başladı akşam 5.30 a kadar sancılarım 10, 8, 5, 7 dk düzensiz aralıklarla gelmeye devam etti. 5.30 dan sonra 4 ve 3 dk ya düşmeye başlayınca evde hastaneye uzak olunca e hadi artık hastaneye gidelim dedik 6-7 cm açıklık vardı açıklığı doktor ve ebeler duyunca o kadar mutlu oldularki resmen kendi aralarında bunu kesinlikle ben doğurtmalıyım diye yarışa girdiler. Hemen doğum odasına aldılar alttan muayene sonrası suyum geldi ve anında açılmam 9 cm oldu işte bundan sonrası ölümden beterdi ıkın diyolar ıkınamıyorum, acıdan kimsenin söylediğini duyamıyorum en son ebe böyle devam ederse çocuk sıkışır ve felç kalır deyince var gücümle ıkınmaya başladım 22.55 de oğluşumu kucağıma aldım. Korkutmak istemem kimseyi ama ya da kişiden kişiye değişen durumdur bilemem öyle çocuğun kafası çıktı rahatladım diye bi şey yok plesanta çıkmasıda zor, dikişleride bariz hissediyosunuz, alttan muayenede çok zorluyor. Ha şunuda söyliyim hani bu acaba sancı mı diye çok fazla post açılıyo ya sancıyı normal acıdan ağrıdan çok net ayırt edebiliyorsunuz. Sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim 😊