Kediannesibiri Ben 10 haftaligim 9. Haftadan beri sağ kalçamda aşırı ağrı var. Doktorum parol almamı geçmezse ortapediye görünmemi önerdi
Kediannesibiri Hatice_123456 öyle oldu malesef parol da fayda etmiyor kas gevşetici jel sürdüm o da işe yaramadı doktor da kızdı niye sürdün diye öyle bakalım gidiyor böyle
bebisimbenmmm Hatice_123456 benim ilk dogumdan sonra olmustu adete yere yapisip kalkamadım 2 ay boyunca aglamaktan helak.oldum o derece.. son asamada belimden bacaga yayilam bir kortizonlu iğne yapildu cok sukur kendime geldim 1 haftada insallah tekrat etmez
Hatice_123456 bebisimbenmmm seninki doğumdan sonra olmuş doğumdan sonra tekrar etme olasılığı var demekki doğumdan sonra biter diye düşünmüştüm
bebisimbenmmm Hatice_123456 oncesinde de agrim oluyordu fakat bende gecicu sandim sonrasinda beni mahvetti simdi ikinci sezeryan olacağım onun korkusu icimde umarim tekrar etmez.. size de cok gecmis olsun
Mbtk Hatice_123456 benim solda başladı 2 gün sonra sağ bacakta gitti her ikiside iptal suan aynı şekilde desteksiz tuvalete bile gidemiyorum oturamıyorum kalkamıyorum ve bi çözümü yok gibi duruyor bu korkunç bir şey :/