Basakerturk Kızlar akşam uyumadan önce hafif hafif başlamıştı sol karın kısmında ağrı ama şuan uykudan uyandıracak düzeye geldi nefes alırken batıyor gibi sanki bu sekilde ağrı yaşayan var mı çok korkuyorum yardımcı olabilir misiniz 🙏
Guidoo20007 Basakerturk bende 29 ncu haftadayım benimde 2 gündür kasıklarımda ağrı var yanıyor ara ara 🫤 bende sağlık ocağına gidip kan ve idrar verdim bakalım artık .. sizin sonuç çıktı mı ?
Basakerturk Damla dayanamadım acile geldim de çok şükür bebişte birşey yokmuş idrar kan aldılar sabaha çıkacakmış sonuç bakalım 🙏
Basakerturk Guidoo20007 çıktı sonuçlarım enfeksiyon degerim biraz yuksek çıkmış ama hamile olduğun icin bu kadar yukseklik normal dedi doktorum bu aralar sıcaklardan dolayı çok fazla bu tarz sikayetler oluyormuş havalar gaz sıkışmasını tetikliyormus rahim agzin kapaliysa korkmana gerek yok dedi doktorum bakalım sizin sonuclar cikti mi
Guidoo20007 Basakerturk evet çıktı malesef idrar yolu enfeksiyonu varmış :( enfeksiyon çok yüksek değilmiş ama bakteri oranı çok yüksek çıktı canım çok sıkıldı doktoruma yazdım hala dönmedi
Basakerturk Guidoo20007 yaaa çok geçmis olsun kaç çıktı bakteri benim ki 31 çıkmiş ama doktorum bisey yok dedi o yuzden merak ettim
Guidoo20007 Basakerturk benimkisi 1171 çıkmış 🫤 referans aralığı 0-200 cook yüksek ya , doktor sadece bir kullanımlık toz antibiyotik verdi
Basakerturk Guidoo20007 evet yuksek cikmis senin ki ya insallah antibiyotik ise yarar bir an önce sağ salim bi kucagimiza alsaydık inşallah 🙏