Tazehamis44 Kızlar 32.haftalık olduk geceleri kaşınıyorum ama öyle böyle değil delilier gibi resmen parçalıyorum kendimi bacağımı kollarım karnım sizde de oldu mu böyle nasıl geçti krem verdi doktor ama asla fayda etmedi
Sdyyld Tazehamis44 doktorunuza danışın bence de gebelik kolestazı olabilir karaciger degerlerine bakılması gerekiyor
Birrrcan Tazehamis44 bende sizinle aynı sorunu yaşıyorum geceler kabusum olmuş artık haftalardır kaşınıyorum mahvoldum her yerim kaşınmaktan morardı artık ne yapsam geçmiyor kan verdim değerlerinde de sorun çıkmadı kuru bir kaşınma 😒😒
Yorgn Tazehamis44 kolestaz olabilir kan değerlerine acilen baktır çok önemli konu safra asidi ve karaciğer enzim değ.
Tazehamis44 Gunes1723 kan istemedi direk krem yazdı 🙄ve geceleri tek oluyorum vücudum resmen parçalıyorum
Tazehamis44 Birrrcan ben bugün uyuduğum yeri değiştirdim sıcaktandır diye çok şükür bu akşam kaşınmadım acaba sizin de yeriniz mi sıcak
Birrrcan Tazehamis44 bu gece değiştireceğim aslında siz yer değişikliği deyince aklıma geldi 2 haftalığına aileminbyanina gittim orda hiç kaşıntı yoktu şaşırmıştım hatta ama evime yaşadığım şehre gelince başladı yine