hilalcelik1 hiç gerilme şehir efsanelerine kulağını kapat. Benim fitille doğumum başlatıldı. Açıklık 1 cmdi. Saat 11 de yattım hastaneye. Saat 5 e kadar sancı hissetmedim aman aman bi sancım yoktu. Pilates topunda çok zıpladım, sıcak duşa girdim orda bile pilates topunu soktum belime masaj yaptırdım sancı oldukça. Saat 5 te 2 cmdi açıklık. Saat 7 ye kadar sancım oldu o zaman 3 cm olmuştu indil epidurale doğumhaneye. Ne iğneyi hissettim ne acı hissettim epidural yapılırken. Sonrası mis. Hafiften sancı vardı ama yinede. Harekette ettirebiliyodum kendimi o süreçte tv izledim uyukladım. 8.15 te epiduralin 2. Dozu vuruldu bu dozda tüm ağrılarım gitti açıklık 4 cmdi ebeler suyumu patlattı elleriyle bişey yaptı 6 cm oldu çişimi yaptırdılar falan. Muhabbet sohbet ettik sıfır his ama komik durumdu kadınların eli kolu şeyimde 😂saat 9.15 yine epidural etkisi geçti sancı başladı 9.30 ta açıklık bakıldı 10 cmdi 9.45 te Doğum yaptım. Ikınma hissi yok ama kendini ıkınır gibi sıktığında o işte ıkınma oluyor😂 yani ıkınamazsın diyenleri unut. 2. Ikınmamda kucağımdaydı🥰 dikişim 1.5 cm yırtıktan dolayı hissetmedim, bebeğin eşini doktor çekti çıkardı hissetmedim. Çok rahattım iyiki epidural olmuşum. Masadan kendim indim gece boyu koşturdum bebeğin yanında doğum sonrası doğurdum diyip yatmadım😂 şehir efsanesi hikayelere kulak kapat🫶🏻 sadece sen doğuruyosun milleti dinleme. Ben ıkındım da yani çeneyi dayadım göğsüme tuttum yatak demirini ıkındım😂 inşallah sağlıkla kucağına alırsın🫶🏻