Mervikk59 majamm 35+4 ten selamlaaaarr Siz uykusuzluktan ölürken eşinizin yanınızda mışıl mışıl uyuyo oluşu sizide delirtiyo mu sadece bana mı özel 😂
Fatosss26 majamm 35+2 🙋🏻♀️🙋🏻♀️🙋🏻♀️ bende uykuya dalsam bile her saat uyanıyorum neredeyse ooo baya uyudum deyip saate Bi bakıyorum daha 1 saat olmuş 😣 herkes bide bol bol uyu çocuk olunca uyuyamazsın der sanki hamilelikte uyunuyor 😪
adalinda-35 majamm bende öyle 30 haftalığım uyuyamıyorum eşimde gecede uykum gelmiyor 😔 içim sıkılıyor
cokkasmabeabi Mervikk59 35+2 ben salonda yatıyorum valla dönüp durunca kızıyor bana😂😂😂 ayağıma vantilatör açıp uyuyorum gece 4 5 gibi. Sonra bebelerim sırayla hortlamaya başlıyor uykum kaçıyor gündüz rezil vaziyette kalıyorum
Mervikk59 Sunshine__ gerçekten berbat bir durum uyuyana kadar saat 4 oluyo ve 7 de tekrar uyanıyorum 😒 bakalım bedenim ne zaman error vericek
DidemB Mervikk59 NiSan sonundan beri uykusuz he3 gece modum 🙈 bedenen eror vermedim henüz yıkılmadım ayaktada değilim ama sinirsel olarak çöktüm. Sabah 5-6 gibi uyumayı başarabilmiş gibi olup 20 dakika da bir uyanmak rezil bir durum. Evdeki herkesin şu sıcakta bile rahat rahat uyumasıysa çok sinir bozucu😒
Sunshine__ Mervikk59 Benim yavaş yavaş pilim bitiyor gibi ama bide öksürük oldum zaten gece nefes alamıyorum bide üstüne eklenince dayanılmaz hale geldi uykum var ama uyuyamıyorum artık diyorum gece olmasın dinlenemiyorum ki
Mervikk59 DidemB bende 3 aydır gece uyuyamıyorum ama gündüz uyuyodum o yüzden sıkıntı olmuyodu fazla ama son 1 aydır gündüzde uyuyamıyorum artık ve o yüzden akşamüstü sanki gözüm açık uyuyorum gibi geliyo artık algılarımı yitirmeye başladım 😂
Sedakyaaa Ben de 35. Haftadayım kollarım uyuşuyor karnım geriliyor asla rahat değilim üstelik bu sıcaklarda hiç çekilmiyor yaz neden bitmiyor hala
Mervikk59 Sunshine__ ay bende aynı yaa öksürük burun tıkanıklığı 4 gündür böyle geçer umarım bir an önce
Bosunadunya majamm 33+2 den berbat bir gece daha kasıklarım çok agriyo belim kopuyo sürekli lavabom geliyo eşim gece vardiyasında 🥺
Neslihanustnol 35+4 karın sertleşmesi, sıcak basması, sürekli çiş gelmesi, sağa sola rahat yatıp dönememe, karnın acıkması bla bla bla eşimde yanımda bilmem kaçıncı rüyasını görüyor deliricemmm ahhahah
cokkasmabeabi Mervikk59 yok ya çok cins bu duyar en ufak sesi. Ben dünya yansa uyumaya devam ederim 😂