Melekcetin 6sinda doğum yapıcam oğlumun adını yuşa koyucaz ama herkez güzel değil anlamı yok gibi yorumlar yapıyor sizcede öylemi birde yanına hanginisimler yakışır
Semmraa Melekcetin kuzenimin adı Yuşa çok akıllı bir çocuk çok terbiyeli naif sessiz ağır bir çocuk bu sene bire başlıcak çokta tatlı geliyor seslenirken biz güzel bence 😃😃
Ahsen0671 Melekcetin bence güzel isim kimseye bakmayın sonuçta herkesin farklı bir düşüncesi olacaktır. Önemli olan sizin düşünceniz. Çok kararsızsanız yanına bir isim daha ekleyebilirsiniz
Nesrin-57 Peygamber adı 🧐 evet biraz ağır gibi bilemedim . İkinci bir isim ile modern hale gelebilir belki yuşa efe gibi falan bilmiyorum sizin içinizden geçen önemli
Enas2365 Melekcetin garip bir isim okulda dalga geçerler gibi geldi, zorbalık yaşayabilir. Daha modern, normal bir isim düşünebilirsiniz
Rwerdst Melekcetin ilkokul da ve ortaokulda adı yuşa diye bir arkadaşım vardı. Çok saygılı efendi bir çocuktu. İsim konusunda hiç zorbalığa uğradığını görmedim. Çok beğendiğim bir isim açıkçası🤗
1palyaco Melekcetin bence güzel , okunma tarzı önemli okurken Yuğşa der gibi okunmalı zaten . Direkt yazıldığı gibi Yuşa dersen olmuyor . Ama tek isim olarak tercih edilmemeli . Yuşa Samet var mesela arkadaşımın çocuğunun adı çok naif oluyor .