Ozderr Ayafra ben normal muayene de duydum altıncı haftada çok su içtim lavaboya da sıkısık gittim ondan mıydı neyse vajinale gerek kalmadı
Ayafra Ozderr benim idrar kesemi bosaltmami istemisti canim bence bunyenle alakalidir ne mutlu sana erkenden duyanildigin icin😉
Ayafra joker35 uzuntu telas hic yapmadan en guzeli doktoruna danismak bence tatlim yerlesmedir annesinin karnini tam benimseme zamanlari🤗
Seyyyma7 Hayır olmadı çok şükür🤗 sadece normal akıntım var benim hamile olmadan önce de aynısı vardı şimdide aynısı lekenme yok çok şükür, siz doktora görünün isterseniz düşük tehlikesi olabilir
Oges Ayafra bilmem bizimkini kıza benzetti ama emin değilim değil yüksek ihtimal kız da doktorlar işte emin konuşmuyor me olur ne olmaz diye
Sevda74 Ayafra ben gördüm canım şuana kadar hiç alttan muayene olmadım normal ultrasonla görüldü 6. Haftamda🐣🤗
Ayafra Sevda74 en sagliklisi biz anneler ögrenir ögrenmez hemen herseyi duymak görmek istiyoruz masallah diyelim canim sana😊
Duygusss Ayafra Canım bende 6. Hafta da duydum miniğimin o güzel kalbinin ritmini 😍 Doktor karnımdan ultrasonla bakarken duydu ama ben duyamadım alttan baktı o zaman duydum 😇