Ayafra Bebeği görüp ve kalp atımını duyan güzel anneler bu haftada duyum sağlayabilmişseniz normal muayne ile mi alttan mi öğrenebilir miyim ?
Karacaa Ayafra bnde 6.haftamda normal muayene ile bebeğimi gördüm kalp atışını da duydum canım💞Şimdi 10.haftaya giriş yaptık Temmuz annesi olarak🌹
Bebekgeliyor Ayafra o değişiyo canım doktor üstten baya bi gezindirip duyamıyosa mecbur alttan bakıyo ben üstten duymuştum😊
Ayafra Aysebkr1258 çok sevindim canım hayırlısı ile hareketlerini hissetmeyi elimize almayı da nasip etsin Allahım
Ayafra Ilkheyecanim siz yazınca sanki bende duymuşum hissine kapılıp nasıl seviniyorum acaba bende mi gitsem :)
Ilkheyecanim Ayafra kesinlikle git derim öyle bi duyguki o kalp atışının sesini duymak kelimelerle anlatılmıyo resmen 😌
Ayafra Ilkheyecanim özel de olsa bazı doktorlar duyumuna sınır koyuyormuş bakalım inşallah cesaretimi toplarsam erken de gidebilirim canım :)
Aydemir 6. Haftamda vajinal olarak muayenede kalp atışı var dedi doktor ama dinletmedi hatta konuşmadı bile doğru düzgün. Sonra bende çok sinir olup dr değiştirdim. 8e doğru tekrar gittim karından bakıp dinletmişti ve herşeyi güzel güzel de anlatmıştı doktorum. 😊
Ayafra Aydemir vajinalden kaçındığım için bekliyorum canım benım en güzelini yapmışsın bize bu zamanlarımızda güler yüzlü doktorlar lazım:) çok sevindim adına ne mutlu maşallah:)
Ayafra Karacaa maşallah canım erkenden duymuşsun gün bile geçmemiş Allahım nazardan saklasın ve bizlere de nasip etsin duymayı
Cegdem Ayafra ben pco hastasıyım son adet tarihime göre gitmiyor hamileliğim ultrasona göre söylüyor doktor
MomBse Ayafra kalp atışını duyana dek kimseye söylemek istememiştim hiç tedirgindim şimdi 31. haftamızdayız elhamdulillah ama halen geçmiyor o tedirginlik kucağımıza alana dek de geçmez zaten🥰