Merhaba bir sezeryan doğum hikayeside benden gelsin normalde doğumum 11 Eylül gün verilmişti fakat bebegım 37 haftalıkken gelmek ıstedı gece ara ara duzenlı bır sekılde sancılarım oldu duşa gırdım kesılmedı agrısı sabaha kadar sürdü sonra doktoruma mesaj attım gel nst baglıyalım dedı gıttım nst de sancım çıktı duzenlı bır sekılde doktorum alalım sancım var dedi akşamına dogum için hazırlanmak adına eve geldım duşumu aldım cantamı valızımı aldım hastaneye geldık yatışım yapıldı ağar topar aldılar zaten direk amelıyat önlüğü vs falan bu sonta işide uyusturduktan sonra yaptılar ama yinede hisettim brz amelıyathaneye cıkarıldım bı panik oluştu tabı ama korkulcak hıcbırsey yok hısetmıyoruz hıcbırseyı acı sıfır ama çekiştirmelerini hissttim tekrar söylüyorum agrı acı yok aglayarak gırmıstım sonra bebegı gırdıgımle bes dakıka ıcınde cıkması bır oldu gösterdiler bebişimi sonra beni diktiker brz panık oldum dıye sakınlestırıcı yapmışlar hatırlamıyorum cıktıgımda odama gecıyodum ıyıdım ama ayaklarım uyusuklugu 3 saat sürdü uc adet serum taktılar ve agrılarımın azalması için bol bol yürüdüm sezeryan olacaklara tavsıye bol bol yürüyün derim çünkü en işinize yarayacak şey yürümek ben yürüdükçe çabuk toparlandım dün gece amelıyat oldum bugun taburcuyum agrım sızım yok denılcek kadar az benimde hikayem buraya kadardı prensesime kavuştum darısı sizlerin başına💕💕