Sevgigulsen Üst solunum yollarım tamamen tıkanmış durumda.. o yüzden ağızdan nefes alıyorum bu seferde boğazım kuruyor ve açıyor.. eşim nöbetçi eczaneye gitti pastil falan almak için.. eczacı vermemiş.. pastilin zararı olurmu yaa çok fenayım.. 9 haftaligim
Kalbiimde2can Sevgigulsen ben burun spreyide kullanmistim pastilde yani mentollü kremde sürmüstüm burnumun kenarlarina ve üstüne Bunlarin hepsini eczaneden almistim
Kalbiimde2can Sevgigulsen ben burun spreyide kullanmistim pastilde yani mentollü kremde sürmüstüm burnumun kenarlarina ve üstüne Bunlarin hepsini eczaneden almistim
Tispe Sevgigulsen Bir de kemik suyuna çorba yapın buzlukta varsa hazırda. Pazartesi günü ben de fena grip oldum. Bol limonlu çorba içtim bütün gün. O mu iyi geldi de toparladı bilmiyorum ama bugün hiç hasta olmamışım gibi iyiyim. Acil şifalar.
Tispe Doktorun bana önerdiği pastil var temiz içerikli. PHYTORELIEF ismi. Eşiniz henüz dönmediyse söyleyin bu pastili alabilir ben de kullandım.
Strawberry1 Covid olablırsın. Yeni varyant etkileri var sende. Hastalık yine cogaldı bi baktır derim. Cunku etrafımda yeniden olanları duyuyorum