SusamTanecigi Seydoss ikinci gebelikte daha çabuk büyüyor ilktte kaslar sıkı olduğu için birde geç çıkıyor
Sekine24 Seydoss bazen görüyoruz iç karınları geniş olan göstermiyo göbeği bu ne kadar doğalsa iç karnı küçük olup dışarı çıkan göbeklerde normaldir ama birinin bunu marifet gibi göstermesi yalnış . E bizde o zaman ay senin bebeğin küçük doğru düzgün yemiyosun sağlıksız olucak diye darlayalım? Olmaz öyle herkesin bünyesi ayrı
Yagmurozdemir Bende boyuma göre bayaa zayıfım ama bu hafta karnım çok belirginleşti. 12+4teyim sabah uyandığımda şiş bi göbek görüyorum ama akşama kadar yemek yiyip su içmekten 6 aylık gibi oluyorum. Boyum 1.53 top gibi bi hamile olucam sanırım kxosbzosbs
Yagmurr8 Seydoss 24. Haftadan sonra belirginleşti göbeğim ama 28. Hafta itibariyle hamile misin diye çevrem sormaya başladı o zaman dedim ki ‘ artık hamile gibi görünüyorum yaşasın’ 🤩
Memuranne2 Seydoss 20. Hafta hala belli değil. Kimse hamile olduğuma anlamıyor. Tabii kusmalı berbat bir gebelik geçiyorum çok kilo verdim. Kendi normal kıyafetlerim bile bol geliyor. İlk gebelikte böyle oldu keşke az yesem sağlıklı olsam da doğum kilosunu dert etsem 😐
tgbadlgzr Haftada denize gittiğimde ilk defa birisi hamile misin diye sormuştu çok sevinmiştim 😂 şuan 22+4 üz karnım haftasına göre belirgin durumda ama herkes kilo sanıyor 😂😂