Delidolu 12+6 HaftaLik olDuk Bu haftaDa Kendini Belli Edermi Çok meraK ediyoM Bide Deqisik DuyguLar Yaşıyorum 😃😃🥰
hayalim35 Delidolu kızım da 11 haftalıkken cinsiyet söylemişti ama kesin değil dedi ama hiç değişmedi rabbim gönlüne göre versin canım🌸
Tatar59 Delidolu cinsiyeti belli olur büyük ihtimalle dee bişey sorucam çok merak ettim yanlış anlamayın kusura bakmayın. Aşırı gözüme takılıyor. Neden bazı harfleri büyük yazıyorsunuz? Gerçekten merakımdan soruyorum yanlış anlamayın lütfen
YigitPoyrazMomm Delidolu rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım ve şu dikkat mi çekti yazın çok güzel çocukluğuma gittim bi an😊💖
Havva-Saribas Benimki 24 haftaya kadar belli etmedi kendini ama ben hep erkek hissettim erkek oldu gerçekten sağlıklı hayırlı olsunlarda ne olurlarsa olsunlar🥰🥰
Delidolu Tatar59 hayirLisiyla 😃yok Yanlış AnlaMiyorum çünkü Herkes Soruyor KizLiktan bu yaNa Hep yaZi tarZim böyle OlmusTur bide Çok sevdigiM için Ne bilim aLiskanlik Oldu 😃
Delidolu YigitPoyrazMomm amin Can cumLeemizin 😃Çocuk Ruhluyum Diyebilirim 😃 bazıları TurkCeyi Bozdugumu dusunuyo 😃
YigitPoyrazMomm Delidolu olsun canım önemli olan insan olabilmek türkçe ile ne alakası var ki boşver onları