Nazlican1994 sevdaaa23 bende de çıkmıştı canım dikkat et kafana çok takma 38 haftalıkken sezeryan doğum yaptım çok şükür bi sorun yaşamadım sende yaşamazsın inşallah 🤲🏻💕
Sevdaltun Bende insülin kullanıyorum birde bir şey sorcam şekeri çıkan gebeler normal doğum yapabilir mi internette çoğunlukla sezeryan yazıyor yaşayan var mı acaba
umaydurununannesi Sevdaltun bebek sekerden dolayı ırı oluyo yapan vardır ılla ama bendede cıkmıstı benımkı makat gelıstı o yuzden sezeryanla dogum yaptım
serapbttl Sevdaltun şekeri düşen bebek kendine gelmeyip uyanamiyor genelde anneden ayrıldığı içinde düşüyor şeker doğum kanalında risk olmasın solunum sıkıntısı çekmesin uzun süre diye genelde risk alınmaz
OYKUmom Sevdaltun bende vardı şeker hapları kullanıyordum normal doğum yaptım diyet yapmadım sadece dikkat etmeye çalıştım .şekerli ve beyaz unlu şeyler kesinlikle tüketmemeye çalışın bebeğe çok zararı oluyormuş şekerin
Sevdaltun Zumzumm Yok ya napsam olmuyor güneş de çok etkiliyor tabi 250 lerdn düştü ama doktor açlık 95 tokluk1. Saat 140 2. Saat 120 istiyor ne yapsam 100 lerde açlık Öğünlerden önce 3 kere 6 ünite yapıyorum. Akşam saat 10 da 14 ünite yapıyorum dahiliye gitcem pazartesi ins üniteyi yükseltmez
hande777 Merhaba, benim 50 gr yükleme sonucum 141.3 çıktı. Dün ki kontrolde bebeğin gelişiminin 2 hafta önde olduğunu öğrendik ve 100 gr şeker yükleme önerdi doktorum. 100 gr şeker yüklemeniz nasıl geçti? Biraz tedirginim😰
Zumzumm Sevdaltun bende açlığı düşüremedm 9 üniteydi bugün 11 e çıkardı doktor. Akşam 10da vuruluo bende. Gebelik ilerledikçe direnç gösteriomuş
Nazlican1994 Nidaeylul şekerim yüksekti ve bebek aşırı kilo almaya başladı o yüzden doktorum direk sezeryana aldı
Birrrcan Nazlican1994 cevap vermissiniztsimdi gördüm benimde bebeğim 2 hafta önden gidiyor şekerden suohelendiler şimdi evde olcuyorum bir çok düşük çıkıyor bir 140 i geçiyor
Nazlican1994 Birrrcan diyetle düşürebilirsin ben bi sıkıntı yaşamadım çok şükür inşallah sende yaşamazsın ❤️