Mine27 Esinerts bende bi türlü alamiyorum 40 kiloyum 12 hafta hamileyim hala aynı kilo ve kilo almak istiyorum 😀😊☺
Pinar_hakan2009 Bu konuda rekor bende sanırım 😊 10 sene sonunda tüp bebekle hamileyim 32+5 .... 130ile hamile kaldım 6 kg aldım . 1aydir haberim yok kaç kg aldigimla ilgili . Lütfen sinir bozucu yorum yapicaklar yazmayın biliyorum çok kiloluyum ve çok korkuyorum 👎
Vera Esinerts canım aynı dertten muzdaribim, ben 70 kilo ile hamile kaldım ama boyum 158 olduğu için gayet şişko duruyorum 😏 22 haftalık hamileyim 4 kilo almışım insalalh en fazla 10 ile tamamlarım bende çok kilo almaktan ve verememekten korkuyorum
Vera Bahar11mucize aynen ya bisey diycem hadi bosver diyorum okuman yazman var kilolu hamile diyor ne nispet yapar gelip 40 kilo ille hamile kaldım diyorsun , samimiyetsiz insanlar işte 😏😂
Bahar11mucize Vera rencide ettiklerinimi sanıyolar anlamıyorum 😂 herkes bir olcak diye bişey yok biz onlara çok zayıfsınız diyomuyuz 😂
Biricik054 77 kg hamile kaldim 6 +4 haftalık hamileyim 75 kg düştüm kusmam yok inşallah da olmaz sabahları migdem dolanıyor kusmucam diyorum kendime başka birseyler düşünüyorum☺️ Dikkat ediyorum canımda birsey istemiyor dogrusu ama halsizlik diz boyu hep uykum var sabahlar kalkamıyorum 😴😴
Turgutbebek Esinerts ben 78 ile kaldım ve 17 haftalığız hala 78im kendime şaşırıyorum bunyem almaya çok müsait normalde cunku 😊
Bskrt Turgutbebek ben de 16. Haftada bi anda almaya başladım 🤦♀️ Bir ayda 4.5 kg almştm vitamnlere başlayınca
Bahar11mucize Esinerts hamile kalmadan önce 115 kiloydum 18 kilo verdim hamşle kaldım 96 ile hamşle kaldım şimdi 109 110nu görüyorum 36 haftalık olduk ama son iki ayda 6 7 kilosunu aldım ben son aylarda alınıyo bide bebğim zayıf dediler biraz fazla yedim o alsın diye oda aldı bende aldım şu son iki ay 😂😂😂
1850 Esinerts 31+3 haftam. 54 le hamıle kaldım suan 63 kiloyum. Haftama göre normal aldıgımı düşünüyorum 😊😊