Zamanlagelenn Selamün aleyküm güzel anneler Kabin boy bebebk arabası alanlar veya kullananlar hem kabin boy olan hem çift yönlü olan hem de puset takılan fiyatı da makul bir araba var mı acaba ? Çok araştırdım ama tüm fonksiyonlar bir arada olan goremedim. Travel tercih etmeyenler nasıl yaptı acaba ? Simdiden teşekkür ederim 😊
Mervesnck Zamanlagelenn hem cift yonlu hem puset takilan kabin boy bulamadim ben hamilton luxus aldim kabin boy tekerleri buyuk aparayla puset takiliyor 🥰
Tugbayildiz21 Zamanlagelenn prego solo şu anda kullanıyorum hem kabin boy hem puset takılıyor çok memnunum
NisaSevgili Zamanlagelenn trendyola kabin boy travel sistem yazınca bi tane araba çıkıyor ben ondan almayı düşünüyorum çekçekli falan puseti de var yanında
Gunesmoms Hamilton r1 aldım. Çok kullanışlı müthiş. Ama çift yön olmuyor. Pusetide içine koyacağım. Tek tıkla kendisi kapanıyor vs katlanınca küçücük kalıyor, hafif. İlk hamileliğimde travel sistem almıştım aşırı pişman olmuştum öyle kaba oluyolar ki 😖
ozgeyenigul Kraft kenya modelini aldım şu an 12bin civarında. Çift yönlü, çıkarıp puset de takılabiliyor.
Aysensrkan Babyhope bella çift yönlü kabin boy bebek arabasını aldım. Yanında puseti yok ayrı almanız lazım bende vardı puset onu kullanacağım içine bir aparat olmadan oturtturdum sallanmıyor bile puset sağlam oldu.
Zamanlagelenn Aysensrkan evet zaten o araba çıkıyor genelde yazınca pusette olması güzelmiş bakacagim inşallah
nebusss Zamanlagelenn bebegim dogmadi daha kullanma imkanim olmadi ama kabin boy dusunuyorsaniz guzel bir araba puset sayesinde cift yönlü oluyor sürüşü cok rahat katlanmasi tasinmasi kolay
Zamanlagelenn Papatya0808 bende onu beğendim yalnız puseti de ayrı almak gerekiyor değil mi pusetsiz çünkü 5bin küsür Siz aldınız mı nasıl yaptiniZ?