Merveangel Kızlar 11 haftaya girdim ama bir haftadir cok halsizim kolumu kaldiricak halim olmuyor hep yatakta gözüm bukezde başım ağrıyor neyapsam geçer hicbi iş yapamıyorum ayağa kalkinca kötü oluyorum
Merveangel Ezgiadgzldmr 4 yaşında oğlum var ona bile yetisemiyorum valla cnm oglumda hic bilmedim böyle ins hemen geçer
Sinem11 Ezgiadgzldmr bende 11+4🤰 sabah bulantilari beni yoruyo ve yemek yapamiyorum yapsamda yiyemiyorum
Merveturan Bende 11 e girdim bu hafta inanılmaz bir şekilde halsizim sürekli uyumak istiyorum 😞 ama bulantılarım uyumama izin vermiyor 🤭
Merveangel Merveturan benimde var bulantim bazen yemeği yedikten 1 saat sonra basliyor 2 gündür rahatim ama halsizlik cok zorluyo 4 aydan sonra rahat olucak ins hepimiz icin
Gozdeugur Bende 11+5teyim gaz sancısı yaşıyorum günlerdir ve şişkinlikten 6 aylık hamile gibi görünüyorum 😔
Nrmnulkr Bende 11 haftalık gebeyim halsizlik aynı sabahtan akşama kadar uyumak istiyorum günün her saatin de uyuyabilirim resmen çok şükür hiç mide bulantım olmadı
Sevim43 10+3 haftalık hamileyim şükür sabah mide bulantısı yok ama akşam çok fena bulanıyor sürekli kusma istegi ve kusma oluyor şişkinlik çabası sürekli idrar sürekli uyku isteği 😮😟
Aytan Ben de 10+5 günlük hamileyim.son günlerde aşırı bel ve kasık ağrısı hissediyorum. Sizde böyle bir durum var mı arkadaşlar
NeslihanOner Aytan ben şu anda yaşıyorum kasık ağrısını ondan mı ne midem bulanıyo normalde akşam bulanmaz sadece sabahları sıkıntı yaşıyorum ama bi saattir beni mahvetti kasık ağrısı şu an halim kalmadı
Aytan Merveangel bugün aile hekimime danıştım idrar yolu enfeksiyonu da olabilir ihmal etme dedi.yarın doktoruma gidicem.içim rahat etsin en azından