YldZ25 Kızlar pazartesi günü doğuma gideceğim… Dua eder misiniz küvez e gerek olmasın . Sağlıkla kızlarımızla evimize kavuşalım
Paramedik16 YldZ25 sağlıkla kavuşun canım solunum sıkıntıları olmazsa kilolarıda yerindeyse girmezler Allahın izniyle
Babyiscoming1 YldZ25 merhaba inşallah küvezde yatmazlar benim de ikizlerim 33 haftalık 1700 gramlar kiloları az diye haftaya duruma göre alabiliriz dedi siz neden erken doğum yapıyorsunuz?
YldZ25 Paramedik16 2 kilo dedi doktor bugün 2 ser doz ciğer geliştirici verdi inşallah sağlıkla cıkarız 🤲🏻
Oznurckr YldZ25 maşallah, benimde ikizim var yani annem bizi ikiz doğurmuş😅 bizde 7 aylık doğmuşuz ve 2 şer kilo, kğveze bile girmemişiz inşallah sizinkine de gerek kalmaz
YldZ25 Babyiscoming1 tek yumurta ikizlerinde 34 en geç 35 te alıyoruz demişti doktorum suyunda azalma başlamış dedi riske atmak istemedik
Hsrt80 Benimde ikiz riksli gebelik 24.5 deyim takipliyim perinotoloji bölümü 15 günde bir gidiyorum 30 haftalık olmamiiz bekliyrlar ama abakalim sağlıklı olsunlarda ins hariyli doğumlar rabbim sağlıkla kavuştursun
YldZ25 Hsrt80 Önce 28 sonra 30-32 derken 34 ü gördük ikiz gebelik hep riskli lazer ameliyatı bile oldum ben önemli olan sağlıkla kucağımıza alabilelim canım inşaallah
Gul47 YldZ25 evet doktorumda öyle demişti ama benim minikler 30.haftada dogdu 1 ay kaldılar kuvozde arkadaşımın 34.hqftada dogdu onlar 15 gün kaldı kuvozde Allah yardımcınız olsun