Bebekler2-2 Anneler ben ikiz gebeyim adanada detaylı utrason fiyatı bilen var mı acaba ben medikal park a gidiyorum orası 5.80 TL dedi
001ilknursvs Bebekler2-2 bende şuan Adana’da aynı konuda araştırma yapıyorum devlette çok zor diyorlar randevu almak bende özel hastaneler için bilgi almaya çalışıyorum özelden kadın doğuma gidince bakılmıyor mu acaba detaylı ultrason
pandasever 001ilknursvs detaylı ultrason a perinataloji bakar. Ben geçen hafta Seyhan başkentte Mehmet Murat ışıkalan hocaya gittim . Hamileliğim sıkıntılı ikinci detaylim 1030 ödedim çok ilgili ve bilgili tavsiye ederim.
001ilknursvs pandasever normal kadın doğum doktoruna mı gittiniz perinatolaji bölüm doktorumu oluyor gittiğiniz peki
pandasever 001ilknursvs perinataloji doçent Dr oluyor kendisi. 1140 olmuş muayenesi+ 500 perinataloji ücreti olmuş bugün kontrole gittim..hayret ettim bir haftada neden zamlanmis. Ben sadece 1030 Ödemiştim
Bebekler2-2 Perinatoloji oluyor evet dün 2li test sonucum vardı hatta hormonum yüksek olunca ona yönlendirdi doktorum normal kontrolü 1.400 TL verdim 5.ayda da yine detaylı bakacak besbin seksen TL maalesef ki
Bebekler2-2 Derin-derya09 aynen bencede çok pahalı fiyat arastiyorum altinkoza 800 TL dedi ortadogu 1000 bakacağım birini seçeceğim artık
Mercimeek Bebekler2-2 ortadoğu da perinatoloji mete sucu var o mu bakacak lütfen dikkat et arkadaşım orada yaptırdı radyoloji yaptı ve asla memnun kalmadı nolursun mete hoca mı dikkat et canını sıkmasınlar
001ilknursvs Bende bugün Medical Park Seyhan hastanesini aradım perinatolaji bölüm ücreti 800 dediler
Bebekler2-2 001ilknursvs cuma günü gittim 850 TL canım doktorum yönlendirdi hatta 1400 TL idi acaba ben yönlendirdim diye mi böyle düştü fiyat dedi
Zeynep_ze 001ilknursvs genelde telefonda yanlış fiyat verdikleri oluyor daha geçen hafta 875 tl ödedim
pandasever Mervveeeee Medical Park adana da Burcu Yücesoy a gidiyorum gebeliğin başından beri sizin Dr nuz kim acaba