Pinarrrrrrrra Kizlar 8 haftamdayim cok sancim var gaz sancısı olabilir mi gebeliğin bu haftaların da kabızlık olurmu? Şimdiden teşekkürler
hunilimom Pinarrrrrrrra tabi ki kabızlık olur rahim büyüdüğü için ağrılar normal aslında ama çok gaz biriktiyse o da yapar ılık bir duş alın
Rslrmb Pinarrrrrrrra ay bende 8 ftaligim geçen birşey yemiştim çok gaz sancım oldu karının ovusla gazı at bide şu iç gazı atarsın geçer ben öyle gecirdim
aybukekurt55 Pinarrrrrrrra kabızlık oluyor canım arada kaşık ağrısı da oluyor aşırı şiddetli ise doktora ğit
Kiwitoveannesi Pinarrrrrrrra ahh canım 6 haftalık hamileyim bende bazen gaz ağrısından ölüyorum yürüyüş yap iyi geliyor ben oğlumla birlikte çıktım yürüdüm onuda arabasına koydum 20 dk yürümek iyi geldi açıldım resmen
Pinarrrrrrrra Kizlar dusa girdim çıktım yürüyüş yaptım şu da çok içtim banamisin demedi 3 gündür wcye de cikamiyinca cok sıkıştırdı sanırım acile gitsem bisi yapmadan geri yollarlar muhtemelen
Pinarrrrrrrra MelikeD kayisinl içtim 1 saat önce banamisin demedi korkuyorum da benim ilk gebeligim cok sıkıntılı geçti 6 aylıkken doğum yaptım bundada simdi ya düşük bisi olursa diye korkuyorum bebekten kaynaklı sanci yapamz dimi
MelikeD Pinarrrrrrrra içinizi ferah tutun, kötü düşünmeyin 🙏 bazen olabiliyor böyle ama gecer inşallah hemen 🙏