Deletedmom_103 aybukekurt55 öyle haldır haldır değilde bir gün dolap bir gün dinlenme şeklinde yapıyorum çok şükür bi sıkıntı olmadı. Çok üzüldüm komşunuza
filizmom aybukekurt55 bu saatten sonra her hareketim sakin ve yavaş tehlikeden uzak olcak🙏🏼 Hemen yarın alıyorum avakado 🙏🏼
aybukekurt55 filizmom streste yapma kuzum 😊 sakin ol bebeğin sağlıklı ise zaten sımsıkı tutunur sadece birkaç şeye dikkat et streste rahim kasılıyormuş doktorum bana öyle demişti stres yapma hiçbirşeyi dedi o yüzden söylüyorum
filizmom aybukekurt55 çok teşekkür ederim çok bilgilendirici cevaplar verdin canım çok sağol 🙏🏼 artık dinlenme moduna çekiyorum kendimi sakince. Allah bebiktomu bana bağışlasın sağlıkla inşallah, hepimizin evladını korusun 🤲
Tugbacakan filizmom bi sıkıntı olmaz merak etme. Sen tedbirli ol sadece ilk haftalar yorma kendini çok🤗
Ayseahmet-07 filizmom 5+1 bnde gordm de yolk sac falan gormedi ona var daha dedi bana yazr msn rica etsm gornnce
Yenianneperci35 filizmom ben de çok uzanırdım dolaplara , bir şey almak için filan. Annem çok kızdı sakın böyle bir daha yapma dedi:) daha da yapmadım
filizmom Ayseahmet-07 tamamdır yarın yazarım size unutursam hatırlatın ama her hamilelik farklı ilerler kıyaslama yapıp kendinizi üzmeyin 😊
filizmom Ayseahmet-07 merhabalar biz gittik keseyi gördük. Son adete göre 5+3üm ultrason 5+5 dedi. Kalp atışları iÇin de 16sına randevu verdi. Yolk sac ile ilgili bir şey demedi bende sormadım her şey yolunda dedi
Ayseahmet-07 filizmom Bana da demedi kese boyu iyi her sey normal falan dedi ama her yerde goruyorm yolk sac olmasi lazmmş canm sıkldi