minikmucizeemaak crazymommy Bu diyenler hep diyor sadece 😂 Ablam da da çatlak var ama az, bende göğüslerim baya çatlak göbekte ve bacaklar da yeni geni başladı. Yeni tamamen yapısal bir şey bu, istersen 50 krem sür çatlayacağın varsa çatlarsın ben buna inanıyorum
crazymommy minikmucizeemaak Ben ergenliğimde boy atarken çok çatlamışım şimdi bu hamilelikte çatlamazsam ya da az çatlarsam bu yargıyı kıracağım 😂henüz hiç yok
minikmucizeemaak crazymommy Aşkım bende ergenliğimden kalan çatlatlaklar bacaklarımda zaten, onlar belirginleşti. Göğüslerim çok çok ufaktı büyüyünce mecbur çatladı, karnımda da çok hafif başladı. Bu algıyı annem yıkamadıysa bana kimse yıktıramaz 😂 32 kg almak nedir
crazymommy cevriye35_ Olsun terle deri içine giriyor zayıflamam için yapıyolar ya hamile olmayanlar onlara bile sakın yapmayın diyor doktorlar
zumrasmom1 crazymommy çok kafana takma canım içinde bir insan oluşuyor ve dünyaya bir canlı getireceksin. Ben hicbirsey kullanmadım catliyorum bebegimin izleri bunlar rahatsızlık duymadım. Ama doğumdan sonra bir tür sıkılaşmalar yaşamam lazım. 😃
sevaldqn1 crazymommy ben hiç bir şey sürmüyorum, neyime güveniyorum onu da bilmiyorum lsxnkxcnakocqşocndlş
crazymommy minikmucizeemaak Yok yani genetiği iyi olan zaten çatlamaz o kesin de genetiğinde çatlamak varken kremlerle önlemek mümkün mü kendimde onu deniyorum şuan 3 aya göreceğiz İnşallah 😂
minikmucizeemaak crazymommy Kimisi burada gördüm hiç çatlamayıp doğum yaptığı gibi çatlamış, keşke çatlamasak ama oluyor işte annelik. Göğüslerim aşırı çatlak da göbek de yeni yeni başladı ben düzenli krem de kullanmadım ama genetiğe inanırım 😂 Saglıkla gelsinler de doğurup gideriz çatlak tedavisine 😂
Nazalex crazymommy bende 32+3 6 kilo aldım bakalım ne olacak. Kiloyla çok alakası yok sanki çatlağın ama rutinlerimi hiç bozmucam ne olacak sonunda