Nsrnk Cansel76 merhaba 36. Haftadayım bebeğim makat geliş artık dönmeyeceği söylendi aşağı doğru çok baskım var pozisyonundan dolayı zorlayabileceğimi ve Protestan fitil kullanmam gerektiğini söyledi doktorum
Basakhilal Cansel76 Cansel76 normal bir durum bebek istediği gibi dönebilir benim de o haftalarda kendini ters çevirmiş ve bir kenara sıkıştırmisti sorun olmadi. Zaten sorun olsa doktorun bilgi verir. Büyüdükçe olmasi gereken yere geliyor
xbebegimx Cansel76 benimki 20. Haftada oyleydi fazla kasik agrisi olmustu enfeksiyon diye gttim bebegimin ayaklari cikti🙂
Leylmom Nsrnk bende 36 da gittim kafası midende yani ters dönmezse sezeryan dedi. Bugün yine gittim 37 deyim normal pozisyona dönmüş şükür. O belli olmuyo yani kuzum 1 hafta da tekrar dönmüş
Mine9166 Cansel76 daha çok erken 26da baş aşağıydi 34 te tersti 36 da doğum pozisyonuna döndü daha çok döner sizinki.
Alparslanveannesi27 Cansel76 genelde 36 hafta olana kadar%96 sı dönüyor benim 30 haftalık döndü endişelenmeyin
Cansel76 Leylmom şimdi bebeğin ters durması sıkıntı değil allahın izniyle en fazla sezeryan oluruz şimdi ters durmuş ya içerde yaptığı ağrı sızıyı sordum ben
Leylmom Cansel76 yok kız öyle bi ağrı hissetmedim ben hiç. Sadece büyüdüğü için hareketleri sert biraz acıtıyo o kadar
Cansel76 Mine9166 dönmesede sezeryan oluruz sağlıklı ve hayırlı bi şekilde kucağımıza alalım yeter ki
Hhbnhbnjvv 33+3 hala bas gelis yapmamis benimkide…dogum pozisyonu almasi icin 2 hafta suremiz var olmazsa sezeryan…
Ocak04_26 Leylmom benim de 28 de baş aşağıydı Bugün gittim 32+0 makat geliş dedi Siz baş aşağı dönmesi için bir şeyler yaptınız mı? Ben normalde 4 gün yoga pilates yapıyorum 🥹