Ayazveannesi2 Kızlar az önce sarımsaklı mantı yedim ama çok azdı yanı yarım samırsak koydum 3 4 kaşık kadar yedim mantodan internetten baktım kımısı zararlı dıyo bilgisi olan varmı
1cocuklumom Ayazveannesi2 internete baksak ooooo başım ağrıyor desem tümör var Yazıuor sarımsak doğal antibiyotik
Limon06 Düzenli olarak sürekli yerim doğal antibiyotik kım demıs zararlı dıya ya catır catır yiyorum ustune zencefil bal şifa şifa
aminehumamoms Ayazveannesi2 erli tüm yemeklerin içine en az 5 6 tane koyuyorum hiçbişey olmadı yani şuana kadarr
Seymanur60 Ayazveannesi2 size tek zararı mideniz hassassa biraz ağrı yapablr ki az yemişsiniz zaten ne olablr ki doğal antibiyotik olan bı yiyeck sonuçta
Zeynepkocaoglu06 Hamilelikten önce kokar diye ne soyardım nede yerdim hamile kalınca canım hem sarımsak istedi yedim son haftalardayız şimdi sarımsak yiyince çocuğum hareket etmiyor bayılıyor herhalde içerde 😂 tatlı birşeyler yiyorum kendine geliyor
Tugraseda Ayazveannesi2 benim merak ettiğim sarımsağın zararlı olacağını sana düşündürüp araştırma yapmanı sağlayan şey neydi 😂 ay bu kadar pimpiriklenmeyin bu şekilde 9 ay geçmez
Deletedmom_78 Ayazveannesi2 aslında gebelikte zararları değil faydaları olarak soruyu googleye sorsaydın için rahat ederdi canım zararından değil fayda yönünden bak hem kendin diyon azcık yedim nolcak ki azcıktan