Sevde96 Pinklove Gözünüz aydın😍 Forumda sık sık denk gelip de dogum hikayesini beklediğim tek kişisiniz diyebilirim🙈 Suda doğum isteyen biri olarak hikayeniz çok hoşuma gitti, sağlıkla büyüsün yavrunuz 💕
defnezumram Pinklove yaa rabbim tontişinle sana uzun sağlıklı ömürler versin tez zamanda iyileşip ayağada kalkarsın sen çok güçlüsün bebeğinde senin gibi olacak eminim ki ❤️❤️
Melodimm Pinklove Yaa gercekten çok güzel bir doğum olmuş😍Suda doğumu bir videoda izlemistim.Kadin sesini bile cikarmiyordu.Ama heryerde mevcut değil malasef.Saglikla büyüt bebisi😍🤲🏻♥️
myangelson Pinklove kız yeni görüyorum ben bu postu niyeeee🥲 ne güzel bir doğum olmuş gözünüz aydın maşallah rabbim sizlere uzun ömürler versin inşallah Allah analı babalı büyütsün 💜 dikişlerin de bir an önce iyileşsin inşallah canım benim 💜
Simay13 Pinklove maşallah ❤️ rabbim analı babali sağlıcakla büyütsün inşallah gözünüz aydın. Farklı bir doğum hikayesiydi bu çünkü suda doğum. Suyun içine girince ağrı sancı kesiliyor mu onu merak ettim
Birbahargunu Pinklove evet riskim yok tüp bebek olduğu için ilk üç ay olmasın ilişki demişti doktorum ama 25 teyim artık sonuna doğru başlamak istiyorum yürüyüş ve diğer şeyler için teşekkür ederim yorumunuz için sağlıcakla 🌸
Bulbulyuvasi Yerim o minik adamın ballarını. Teyzesinin aşkı tosbağam benim. Allah sana bağışlasın yokluğunu göstermesin aşkım benim 💖
cokkasmabeabi Pinklove aşko senin de akıntın vardı sanki hamilelikte. O akıntıyla nisani nasıl anladin? Bide doğurunca geçiyor mu 😒
Pinklove cokkasmabeabi kanka ayıptır söylemesi tuvalete oturdum up uzun sarı bişey düştü benden katı akıntı nişan buydu. Kendi akıntılarım renksizdi
Gokcemom2023 Pinklove sağlıklı olsunlarda canı içinde olan büyüyor diyolar ya gercekten öyle sizinde gözünüz aydın Allah hayırlı ömür nasip etsin minik kuşa🥰
naz_ozz Pinklove Yok canım dün gittim her şey yolunda dedi pazartesiye kadar olmazsa pazartesi suniyle doğumu başlatacağız dedi dua edin inşallah kendi sancımla bu 3 günde doğar🤲🏻🩷