1prensesannesi__ ASLD benim bat 9 eylül ama 6 eylulde erken test yapmayi düşünüyorum dün aksam asiri meme ucu sızlamam vardı ama sabahtan beri yok icinde bi dolgunluk var gibi ama buyume gibi degil sadce dolgun ve sert o kadar belirtiden sayilirsa eger bunlar
Seval0Seval ASLD benim 6 Eylül bugün çatlatma iğnesini vuralı 14 gün oldu varla yok arası test çıktı  https://mutluresim.com/images/2023/08/31/nNMsbL.jpg. Bilemiyorum artık kasık ağrım ve göğüs ucu ağrım çok oldu bu 2 gündür
YncaY ASLD Bat 8 eylül kasık ağrım var sağ kasığımda özellikle bazen bel ağrısı oluyo heycanla bekliyorum 🌸
1prensesannesi__ Seval0Seval silikbi cizgi gölge var gibi erken test yapsan bi de varsa eger net bile cikarabilir
Seval0Seval 1prensesannesi__ erken gebelik testimde böyleydi kan verdim ama 6 Eylül reglım 6 gün var korkuyorum
Umut5135 Benimde 6 eylül beklemedeyim test falan yapmadım daha doğrusu herhangi bir belirtim de yok baş ağrısı ve bel ağrısı dışında ve adet belirtilerim bir hafta önceden başlardı bu ay oda yok ne bilim bi tuhaf yani
snmylmaz Benimde bat 5 Eylül hiç bir adet belirtim yok ilk defa böyle oldu test yaptım negatif çıktı bakalm
Mavilisa Benimde bat 5 Eylül, kaset test yaptım çook silik çizgi çıktı dün. Bugün yaptım yok fakat bekledikçe hafif var. Hiçbir belirtim yok, bakalim ne olcak 🤔
Mavilisa 1prensesannesi__ geçen ay eczaneden bir teste 100 tl verince almamaya yemin ettim 🤣🤣🤣 testlere verdiğim paranın hattı hesabı yok, nasıl bir girdapa girdim anlatamam canim. 😐
1prensesannesi__ Mavilisa trendyolda ucuza da var aslında ama alınca insan dayanamayip surekli yapiyo ben gecen ay 12li prodoctor aldım 143 tlye sadece 1 tane kaldı kendimi zar zor tutuyorum carsamba test yapcam dedim ama bi bakmışım pazartesi yapmışım 😆😆