Dilan42 Kızlar merhaba bana doktor plasenta aşağı da olduğunu ve sezeryan olabileceğini söyledi ama yukarı da çıkabilir dedi başınıza geldi mi ? 18+4üm
Babykuzucuk Dilan42 korkma stres yapma en basımdan beri aşağıdaydı. 31. Haftada yeni yeni cıkmaya başladı bebek büyütüp yukarı cıktıkca oda cıktı. Ama ilişki yasak agır kaldırmak yasaktı. Bide fırsat buldukça ayaklarımı dikip yattım
rumeysattnc Dilan42 17+4 banada öyle dedi doktorum inşallah cıkar bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza
Melekecre Dilan42 banada dediler,28.haftaya kadar normal durm,şuan 23+3 oldm yukarıya çıkmış,hatta bana bebeğin eşi sezaryan dişinin orda diyen doktor bile oldu,geçen hafta başka doktora gittim normal gornuyor herşey
Vera20 Dilan42 ilk gebeliğimde benimde öyleydi canım ama bol bol dinlendim ve son zamanlarda yukarı çıktı normal doğum yapabiliyordum ama bu seferde çatım dar olduğu için yine sezeryan olmuştum
N-23 Babykuzucuk 23 haftalığım benimde previa totalis dedi eşi rahmi kapatmış sizin postu okuyunca umut ettim keşke mucize olsada bizimkide çıksa
Babykuzucuk N-23 bende aşırı korkuyodum. Ama çok dikkat ettim doktorun dediği tek şey ilişki yasak ani hareketler yasak agır kaldırma uzanma hareketleri yasak birde otururken hep ayaklarımın altına yastık koydum. Daha haftalar küçük bebek büyüdükçe çıkma ihtimali cok yüksek inşallah 🙏 stres yapmayın boşuna
Samiree 13te benimki de asagidaydi. Iliski,agir kaldirma yasakti. Proluton depot igne yazdi doktor haftada 1 kez vuruyordum 18de kalkmisti artiik. Size igne fitil falan yazmadimi?
Samiree Dilan42 siz doktorunuzu degisin bence. Daha 18 haftadan sezeryan tanisi koymus ne alakaysa artik. Baska doktora muayine olunun bakin bakalim o ne soylicek