Evrem990 Selam kızlar.magnezyum kullaniyormusunuz?kullaniyorsaniz kaçıncı haftadan beri kullaniyorsunuz.ben 30.haftamdayim doktorum vermedi.bi sorun oluncami veriyorlar acaba?bilenler yazabilirmu lütfen
Agg0207 Evrem990 bende kullanmiyorm canım çok bacak kasılmaları ağrıları olanlara veriyorlar sanırım ilk gebeligimdede hiç kullanmadım ben
znkara Evrem990 kramplarınız ağrılarınız varsa şikayetiniz üzerine veriyorlar ben 12. Haftamdan beri kullanıyorum kramplarım ve bel ağrım çok oluyor
Churcill Evrem990 aslında magnezyumu herkes kullansın diyolar ama genelde doktorlar istemedikçe de yazmıyo sanırım. Krampım var diyince yazıyolar
ardengunes Evrem990 ben 5 aylık falan başladım sanırım sabahları inanılmaz kramplarim oluyodu bide kalça kemiğim agriyo hep kramplar şükür geçti magnezyum sayesinde ama kalça kemiğim ağrıyor yürüyünce falan
Rmys88 Genelde kramp ve agrilar icin veriliyor.ben de ara ara kullandim. Her gun bir adet sade maden suyu icersen de karsiliyor hem iyi geliyor hamilelikte.Muz ve cig badem de magnezyum ihtiyacini karsiliyor
asyasemin İlk gebeliğimde hiç kullanmadım ama bunda çok ağrım olduğu için yazdı dr. Yoksa rutinde kullanılan bişey değil bence
orkide123p3t Evrem990 askım bilmiyorum ama semizotunda magnezyum oranı cok yüksek sürekli tüketiyorum bütün değerlerim cok güzel magnezyum da öyle salata olarak tüketebilirsin yoğurdun içine koyup ara öğün olarak da kullanabilirsin
tazeanne___ Evrem990 benimde 21.haftamda vermişti magnorm kullanıyordum sonra migren ataklarım ve baş ağrılarım olduğu için değiştirdi magnezyum plus verdi