haziransekiz Arkadaşlar instagram da bir site vardı ultrason fotoğrafına göre bebeğin cinsiyetini tahmin ediyordu %70ni de biliyordu. Sitenin adını unuttum bilen var mı?
Havi Canan54 Hayır canım aslında tam tersi. Resimde kesede baş soldaysa aslında sağda demekmiş ve erkek oluyormuş. İlk 12. haftaya kadar
haziransekiz deletedmom734 yok endişelenmiyorum sadece merak. İlk gebeğilim zaten kız da erkek te olsa hiç önemli değil
Devran Kırmak istemem asla üstünlük te taslamam ama sizcede çok cahilce düşünceler değil mi yok çin takvimi yok sağda ise şu solda ise şu ya kızlar rabbimiz ne emret mişse o evet insan çok merak ediyo fakat benim bebeğim sol da erkek yakın arkadaşımın bebeği sağda erkek olabilir rabbim nefesi nerde vermişse sakın yanlış anlamayın kızlar sakın amacım kırmak değil .
haziransekiz Devran ya bunlar hurafe zaten ama insan merak ediyor. Fal gibi fala inanma falsız da kalma
Havi Devran Tabi canım öyle . Ama illaki vardır bi şeyi bu dediğimin. Annem daha abime hamileyken ilk ay bilmiyor, bi kadın dokunuyor bakayım diye. Cinsiyeti o zaman söylemiş. Yahu kadın sen nerden bildin 😂🤷🏻♀️