Arasmom_ 31 Ağustos saat 16:00 da çatlatma iğnesi yaptırdım kızlar ama doktorum şu saatte yaptır demedi ilk 3 gün birliktelik olsun dedi İğneyi yaptırdım bugünü değerlendirmeli miyim?
Elifzeytun Arasmom_ çatlatma iğnesi yaptırdıktan 36 saat sonra ilişkiye girmek gerekiyor diye biliyorum birde 3 gün üst üste. Sen yinede bir doktora sor belki farkli bir yöntem önerebilir canım. Hayırlı haberler alırsın inşallah 🥰
Arasmom_ Elifzeytun doktorun bana dediği ilişkiden 36 saat öncesini hesapla iğneyi ol sonra. Ama bir önceki doktorum mesela diyordu gece 21:00 da iğne ol o gün dahil ilk 3 gün birliktelik sonrası gğn aşırı Bu doktor da dedi sonraki günler gün aşırı Kafam karıştı 😂 allah razı olsun allah hepimizin kalbindekini nasip etsin
Umudum1903 Çatlatma vurulmadan 1 gün önce birlikte olduk iğne olduğum gün değil birgün sonrası tekrar ilişki oldu sonrasında gün aşırı birgün arayla 1 hafta denedik bugün 12. Günüm sonuç negatif teste sizinki insAllah tutar
Arasmom_ Umudum1903 bu benim üçüncü köomen ve ovitrelle iğnem. İlki 1.5 aylıktı kimyasalla sonuçlandı. İkincisini erkek hemşire iğnenin havasını çok aldığı için boş iğne yaptı yumurtam çatlamadı bile. Bu üçüncü hakkım buda olmazsa aşılama.