Haticer Kızlar hamilelik beni çok duygusal biri yaptı eşim işe gidince, annemle konuşunca ağlıyorum tek kaldığımda daralıyorum annemde çok uzakta gelemiyoda ablam da yok yakında arkadaşımda yok benim gibi olan varmı varsa bu durumu nasıl atlattınız
Beyza55- Haticer atlatamıyorsunuz bazen çok büyük bir şey olmuş gibi canım çıkana kadar günlerce bağıra çağıra ağladığım oldu
Serife36 Beyza55- peki bu ağlamalar stresler daralmalar düşük yaptırıyor mu aynı duyguyu bende yaşıyorum panik atak kaygı bozukluğu var o kadar korkuyorum ki inşallah güzel bir şekilde ilerlerim 😔
Serife36 Merhaba güzel anneler sizlere birşey sormak istiyorum ben 4 haftalık hamileyim ve bundan önce bir tane kürtajım oldu kalp atışı alınamadığı için😔 şuan 4 haftalığım herşeyim normal hepatit c yüksek çıkıyor gebelikte yükselebiliyormuş sizde hiç oldu mu veya duydunuz mu 🙏
Beyza55- Serife36 hayır hayır hiç korkmayın annemle aramda 12 saatlik mesafe var ve yaşadığım yerde tek yakınım eşim. Ailesi ile de samimi değilim oldukça zor zamanlar geçirdim hormonlar da eklenince daha da kötü oldu ama hep bebeğim bana arkadaş olacak iyi gelecek diye geçirdim süreci o şekilde düşünün
Serife36 Beyza55- inşallah bende o şekilde düşünüp ilerlerim önceki kürtaj olunca aklıma hep kötü şeyler gelip negatif düşünüyorum o yüzden stres kaygı daralma hepsini bir anda yaşıyorum
Beyza55- Haticer kendimde çalışıyordum 32. Hafta da izine çıktım şimdi de gündüzleri kendimi ev işlerine yemeklere falan veriyorum 😂
Haticer Beyza55- yaa ben niye böyle olamıyorum kafayı yicem Bi gün iyi hiç ağlamıyorum diğer gün hüngür hüngür ağlamak istiyorum
Serife36 Ayseanneeee ben ilkinde çok korkmuştum sonra sıkıntı yok dediler şimdi tekrar hamile olunca tekrar yükseldi korkuyorum ama kötü birşey olsa ilkinde de olur du ilk bebeğim kürtaj oldu ama o enfeksiyonla alakası yok demişlerdi