Melikenin_annesiii Kızlar 19 haftalık hamileyim ve cinsiyetimiz erkek. Ama gelin görün ki yüzüm gözüm berbat göz altları mosmor hep halsiz ve uykusuz kendimi hiç güzel hissedemiyorum nedense 🥴 Olayin sakasindayim sizde durumlar nasıl yorumlarınızı bekliyorum 😃😃😃
Deletedmom_103 Melikenin_annesiii bende bi farklılık olmadı. Ara ara hormonlardan çirkin hissettiğim olmuştu ama. Sadece cildim yağlandı nedense 🙄
gamzecgr Melikenin_annesiii 20 haftalık benimde ikiz erkek bı şovlarını göremedim daha yüzüm sivilce doldu 😂
Hhbnhbnjvv Melikenin_annesiii ben çok guzellestim😍 hayatimda kendimi hiç bu kadae guzel hiss etmedim saçlarım yüzüm guzellesti🤭🤭🤭 yuzum parıldıyor😁 kilolu olmama ragmen fazla kiloda almadım çok şükür.
Hhbnhbnjvv gamzecgr gorursun sovlarinida bacim. 33+2yim gelki benim tek erkek sol kaburgalarımdan cikmaz uzere😂😂 agrıdan kıpırdayamiyorum su an. senin iki tane Allah yardimcin olsun😁😁 saglikla kucagina al
gamzecgr Hhbnhbnjvv ahahhahahahahaha ya yandık desene o zaman şimdiden pek yakinmayayim o zaman 😂 amiiin inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli alalım ❤️💐
denizom Melikenin_annesiii kanka yalan onlar. Sksksk kızım oldu. Hamilelikte bana ayrı bi güzellik geldi. Doğurdum yemin ederim yüzüm gözüm çöktü. Yaşlandım. Dkskksks
bebitomom Melikenin_annesiii erkek çocukla alakalı mı bilmem ama zaten normalde de cild problemi yaşayan biri değildim hiç sivilce akne çıkmazdı bu süreçte de hiç çıkmadı ama saçlarım bu yaşıma kadar hiç bu kadar gür ve hızlı uzamamıştı resmen toka tutmuyor saçım normalde ince telli ve ince saçlarım vardı şuan aşırı gür ve sağlıklı
Dilekonurr Melikenin_annesiii benim erkek yüzüm aydınlandı normalde sivilce çıkardı bi tane bile çıkmadı berrak bi tenim oldu gören herkes yüzüne güzellik gelmiş dedi ama tam tersi olanda var arkadaşımda hamile o da tam tersi lekelendi sivilcelendi farklılık oluyor yani
Aybarssmom_ Genelde öyle oluyormuş canım, benim cildim parladı gören de erkek olduğu belli güzelleşmişsin diyor. Sanki önceden çirkindim🤪🤪🤪