Mervebbcggf Kızlar bisey sorucam gebelikte sac boyanmiyor biliyorum ama internettede okudugumsa 3 ay sonrasi icin sorun olmaz diyolar ben evde kendim boyucam dibimi degil ucları aralarını yapan varmı bilgisi olan varsa benimle paylaşabilirmi çok merak ediyorum
Deletedmom_103 Mervebbcggf ben yapmadım ama ilk doktor kontrolümüzde doktorum 3 aydan sonra yapılabileceğini söylemişti
Bukre_ Mervebbcggf 3 ay bitince bende boyattım hemde dipten boyattım önemli olan kokuya çok maruz kalmamak her yeri aç canım hatta mümkünse balkonunda boya hiç bir sıkıntı olmaz ♥️♥️
Dilekonurr Mervebbcggf ben 3 ay geçtikten sonra boyadım kapalı bi ortamda boyama ben balkonda boyamıştım yada evi iyice havalandır kokuyu içine çekme, doktorum da istersen her gün boyat birşey olmaz demişti benim eşim kızdığı için ben bir daha boyamadım ama bence birşey olmaz
Samiree Mervebbcggf ben 14 haftadaydim qaliba amonyaksiz boyayla kendim boyadim beyazlarim cok fazlaydi. Simdi 23+3 haftadayiz yine boyamam gerek ama kolumu kaldiracak halim yok🥺
Mervebbcggf Bukre_ cok tesekur ederim canım tavsiyen icin öylr yapıcam baya yiprandilar cunku hamiellukte daha gur olurmus parlak olurmus ama bana ugramadı o 🤣🤣
Bukre_ Mervebbcggf kendimizi güzel görmek bizimde hakkımız boya canım bitince kendini hem daha iyi hissedeceksin senin içinde bebek içinde iyi hissetmek daha önemli ♥️
Mervebbcggf Bukre_ bencede az guzel olalım sbaahları dolma bibere benziyorum oglen sisliklerim iniyo sukur 🤣🤣