ardengunes 26 haftalikken 927 gramdık bugün tam 29 haftalık olduk ayın 14ünde randevumuz var kac kilo oldu cok merak ediyorum ama günler geçmiyorrr🙄 ayrı olarak kalça kemik ağrım var magnezyum kullaniyorum sayesinde sabah kramparim gecti vallahi benim ikinci gebeligim ilki özelde zorunlu sezeryan oldu hiç memnun kalmadım şimdi de sezeryan olcak o yüzden devlette iyi bi doktor buldum çok şükür ona gidiyorum sizler nasılsınız acabaa🥰🤍❤️🌸😍🫶🧿
Sesssi ardengunes merhaba bizde 29 . Haftanın sonumdayız😊 benimde bu hafta çok kuvvetli bel ağrılarım oldu ama geçti çok şükür magnezyum kullanmıyorum ben doktorumu 30. Haftada değiştirmek zorunda kalıcam iyi bir doktor bulamadım maalesef biraz gerginim o yüzden 🙄birde başımda sürekli uyuşukluk hissi var en çok ondan dertliyim🥹
Cansuve ardengunes haftamız aynı sanırım. Ben de 26+2 de gittim 970 gr çıktı ama haftasına göre bir hafta zayıf dedi, aklıma takıldı. 15 eylülde yani 32. Hafta gibi 1800’ün üzerinde olmasını bekliyoruz dedi. Neyse sağlıklı olsunlar da :)
nurarslan01 Bende bugun 28+6daym ilk kez bebeğin toplanması ve karnın sertlesmesine denk geldim. Bebek bi tarafa toplanıp diğer taraf titriyor gibi oldu. Akıntı da bu aralar çok arttı. 32.haftada tekrardan kontrolüm var 22 Eylül de bebisi çok merak ediyorum
ardengunes nurarslan01 o toplanma bende sürekli oluyo ya hatta şuan bile oluyo yazarken içime fenalık geliyo valla akıntımda bi ara çoktu bende enfeksiyonda oluyodu akinti ve kasinti sürekli fitil kullandım hep ama bu ara şükür olmuyo
nurarslan01 ardengunes bende sordum doktoruma normal dedi. Karın sertliği de başladı öncesinde böyle sert değildi. Üçüncü trimerser en sert gececege benziyo😁
ardengunes nurarslan01 off hemde nasıl vallahi ne uyku ne oturup kalma bide 5 yaşında oğlum var allahim saglik versin çok zorlanıyorum Allah yardımcımız olsun😁
nurarslan01 aaallegraa Yaaa öyle mi sağlıcakla kucağımıza alalım. Zaman ilerledikçe heyecanlanıyorum ❤️
Guidoo20007 Benim de kasık ağrılarım var bu 2 3 gündür , adet olucakmışım gibi .. ben en son 28 haftalıktken gitmiştim 1250 gr dı , bir dahaki kontrölüm 31 haftaya denk gelicek..
ardengunes Guidoo20007 maşallah🥰 o agri bebek kasinca oluyo bende de ama idrarda enfeksiyonda yapabiliyor
nurarslan01 Guidoo20007 benimde 28.haftamda 1200 gram çıktı bende 32de gideceğim. Boyuna da 35 cm demişti merak ediyorum acaba haftada kaç gram alıyorlar
Guidoo20007 ardengunes evet bende öyle düşündüm ☺️ yarın sağlık ocağına idrar testi vermeyi düşünüyorum enfeksiyon var mı yok mu diye
ardengunes Guidoo20007 bende sürekli var zaten tek kullanımlık şase veriyolar ama pek bi ise yaramiyor🤭 doktorum bol su iç antibiyotik vermek istemiyorum dedi suylada aram hiç iyi değil ya zor içiyorum 😫
Guidoo20007 ardengunes ahhh benim de su ile aram çok iyi değil ama mecbur içiyorum bende günde en az 2,5 litre 🤭 ama içmekte fayda var zorla kendini :) tam anlamadım sizde de mi idrar yolu enfeksiyonu var
ardengunes Guidoo20007 ayyy ne güzel valla keşke bende icebilsem🤦♀️ evet 2 3 defa şase kullandım ama geçmiyor bi türlü atamadım bol su ile atmak gerekiyor ben de bi türlü o kadar içemiyorum 🤕