GzdDrn Selam kızlar 13+5teyim bugün ultrasonda gördüm doktor kıza benziyor bacak arası 3 çizgi dedi ama net konuşmadı böyle olan var mı fotoğraf ekleyemedim🫣
mervemurat16 GzdDrn bende 15.ci haftada %80 kız denildi 16.cı haftada kesin kız oldu.benim bebeğiminde bacak arasında 3 çizgi var.çıkıntı olunca erkek oluyor.
Cansut20 GzdDrn kız bencede benimki erkek çıkıntısı var daha uzun ve yukarıya doğru bakıyor hiç sizinki gibi değil kendiminkiyle karsilastirarak söylüyorum yoksa cinsiyet tahmini falan bilmem de 🤗
Fadimesrmeli GzdDrn  banada tahmin yapar mısınız iki oğlum var bu da 12 haftalık oldu
nazli61  Beni de yorumlayabilir misiniz. Kime sorsam çıkıntı falan görünmüyor kız diy çok. Ama doktor erkek olabilir dedi net demedi bişey
GzdDrn Evet dimi benim de arkadaşımın bebeği erkek 12. Haftada çok net belli oluyordu o çıkıntı🙈🙈 bakalım Sağlıkla gelsin inşallah hepimiznki🥰 Cansut20
Cansut20 GzdDrn benimde 11+6 kesin erkek dedj bende kıza döner mi acaba falan dedim ama herkes bariz erkek diyor seninki gibi değil yanı çok belli hayırlı uğurlu olsun sag salim kucağımıza alalım 🤲
Ymr06 GzdDrn yaa hayırlı olsun canım,ne zaman net öğrenmiş oldun bende cuma gideceğim 13+2 oluyor bakalım Bir şey der mi😂
Cansut20 GzdDrn senin bu çıkıntınin aynısi 11+6 erkek kesin dedi bana. İlk attığın buna benzemedigi için kızdır die düşünmüştüm ben sizin cinsiyeti demekki cinsel organın oluşmasıyla alakalı ya da ultrason cihazı görüntüyle ilgili