Dnzdstn Selam kızlar tüp bebeğe bugün tam anlamıyla başladık gonalf 300 doz günlük ve klomen sabah akşam pazartesi tekrar randevu kaç bu süreç kaç gün sürüyor transfer hemen mi yapılıyor yoksa bekletiyorlarmı bilgisi olan varsa yazabilir misiniz?
Cansucannnnnnnn Dnzdstn benim bugün yumurta toplamam oldu kuzum yaklaşık benim için 14 günlük bir surecti hayırlı ile embriyolarım oluşursa Ekim’de transfer
Tgbclk Dnzdstn canım bende 250 doz kullanıyorum yeni başladım tedaviye pazartesi kontrolüm var ama bana klomen vermedi başla ilaçlar verdi doktorda bana bu ay ki rahim kalınlığına inceliğine göre hareket edicez rahimin hazır değilse öbür ay transfer edicez dedi bakalım doktor belirliyicek süreci ama bu süreçte çok düşünme gez dolaş eğlen aklından çıkar çünkü stres herşeyi etkiliyor
ikizprensesannesi @Dnzdstn Canım yumurtaların istenen boyuta geldiginde çatlatma iğnesi vurulucaksın o çatlatma iğnesinden 24 saat sonra yumurta toplama işlemin olucak taze mi dondurulmuş mu durumuna göre karar veriyor doktor yumurtan çok toplanırsa biraz dinlendirebilir ya da hemende yapabilir senin durumuna bağlı yanii hayırlı güzel haberler al inşallah kolaylıklar diliyorum🤲🏻💞
Dnzdstn Cansucannnnnnnn hayırlısı olsun canım benim inşallah tatlımı tatlı bebişlerimiz olsun bişey sorucam neden ekim ayında transfer rahim dinlendirme içinmi
Cansucannnnnnnn Dnzdstn benim doktorum öyle yapicaz dedi kuzum bnde açıkçası hiç sormadım neden diye su iki haftadır o kadar iğne vs vuruldum ki her yerim delik deşik o yüzden iyikide böyle olucak yoksa çok yıpratıcı olurdu
Dnzdstn Cansucannnnnnnn doğru söylüyorsun ne biliyim bende hemen olsun bitsin istiyorum çok yoruldum mental olarakta çöküşteyim 2 aşılama üst üste birde bu Allahım hepinizin kucağını doldursun 🤲🏻
Cansucannnnnnnn Dnzdstn kuzum.inan bnde bir senedir uğraştım çok yoruldm her ay ağladm artık en son amh düşük olduğu ortaya çıktı tüp bebek yaptırdık bakalım ınsllah güzel embriyolarim oluşurda emeğimizin karşılığını aliriz
Dnzdstn Tgbclk yaa benmde pazartesi kontrol inşallah hepimizin sonucu çok güzel haberler olsun sen nerede yaptırıyorsun peki
Dnzdstn Tgbclk özelde toplam ne kadar tutuyor peki eğer bizim olumsuz sonuçlanırsa özele geçiş yapacağız inşallah
2tupbebek Dnzdstn hayırlı olsun 🌸 benim doktorum rahmimi dinlendirmişti bikaç ay. Şimdi 2.kez koyduracağız nasipse