Rslrmb Antalya0772 Önde gelen yani doğum kanalına giren kısmın makat olması yani bebeğin ters durmasına makat geliş diyoruz bende tam bilmediğim için Google den aldim
Antalya0772 Rslrmb normal doğum zormu oluyor bu durumda yoksa sezeryan mi oluyor kusura bakmayın bilmiyorum
pinkioctober Antalya0772 poposu tam rahim ağzında demek. Hatta benimkinin ayakları da ta yukarıya uzatmış vaziyette😄 ayaklarıyla kafası aynı hizada. Öyle nasıl duruyo şaşkınız eşimle
Rslrmb Antalya0772 normal doğurmasiniz masef bebeğin bacağı aşağıda oldugu için çok Allah korusun ölümle sonuçlanabilir oyuzden doktor sezeeyan yapiyor
AslanMerak Benimki 30. Haftadan önce dönmüştü hala da o şekilde sizinki çok büyümüştür yeri artık dardır ama siz bol su için o çok fayda ediyormuş
Antalya0772 Rslrmb bilmiyordum ya Allah herkesin yardımcısı olsun yarın kontrolum var. Ama benim bebek 28. Haftadan itibaren baş aşağı diyordu doktor anlamadım
Aryaakalin pinkioctober kendimden örnek vereyim dokuz aylık çok sağlıklı sezeryanla doğmuş bir kızım ve hiç pozisyon değiştirmeden tembel tembel yatmışım😂 İçinizi rahat tutun doktorunuzla görüşün en sağlıklısını o bilir❤️