Sevval_- Kızlar selamlar, 32 haftalık hamileyim sağ el yüzük parmağımda kapatıp açarken tutukluk oluşuyor. Bu neden olur acaba? Yaşayan var mı? Özellikle sabahları oluyor
bulmusnesrin20 Sevval_- 32den beri bende de var canım ödemden oluyor ellerimi hareket ettiriyorum yavaş yavaş hep gün içinde hareketsiz kalınca da oluyor
umutunannesi2023 Sevval_- bende de temizlik yaparken oldu gecen ayak parmaklarimda da oluyo magnezyum alabilirsiniz almiyorsaniz normal 🥰
Sevval_- bulmusnesrin20 inşallah kalıcı bir şey değildir, tetik parmak rahatsızlığı deniyor sanırım internette öyle gördüm
Sevval_- umutunannesi2023 magnezyum alıyorum aslında ama sanırım ödemden meydana geldi, sadece sağ el yüzük parmağımda var, inşallah hayırlısıyla hem biz hem de bebişlerimiz sağlıklı olarak atlatırız bu süreci 😊
bulmusnesrin20 Sevval_- Evet ben de magnezyum kullanmama rağmen 2 elimde sadece yüzük parmaklarımda oluyor doğumdan sonra geçer deniyor bekleyip göreceğiz
umutunannesi2023 Sevval_- doktorum gunde ikiye cikarabilirsin magnezyumu demisti bana gunde bir aliyordum gece yatmadan ince iciyordum gece bacak krambim olmasin diye rahatsiz hissedince gun icinde de aldim bazen