Öncelikle bu ikinci sezeryan ı’m.15 aylık bir oğlum var. 30 haftadan beri erken doğum riskim vardı. Ciğer geliştirici iğne, ilaç, serum derken 37 ye geldik. Buraya bebeğim hareket etmiyor falan yazmıştım çikolata kahve derken az hareket etti sonra gene aynısı oldu. Doktorumu aradım hemen gel dedi. Kontrole gittim nstde sancılarım çok yüksek çıktı 3 cm açılma ve bebek aşağı inmeye başlamış hemen acil sezeryan dedi doktorum. Karnım tok olduğu için açlığı bekledik ve 18.00 de doğuma alındım. Tansiyon sıkıntım olduğu için genel anestezi verdiler. Kendime geldiğimde henüz bebeğim odaya gelmemişti 10 dk sonra getirdiler. Hemen emzirdim.2910 gr doğdu. 2 tane kum torbası koydular sadece o biraz zorladı. Ağır olduğu için ağrım fazlaydı. İlk yürüyüşe kaldırdılar yürüdüm. Hiç zorlanmadım. Sonra sürekli yürüdüm. Sıvıya başladıklarında kayısı kompostosu, ve sade nescafe içtim. Baş ağrısı, gaz ve tuvalet sorunu hiç yaşamadım. Katı gıda ya geçince kayısı yedim. Oğlum 4 cü gün kontrolde sarılık değeri 18 olduğu için hastaneye yattı 3 gündür hastahanede. Doktor ışık tedavisi alacak korkma dedi. Hergün süt sağıp götürüyoruz. Dualarınızı eksik etmeyin. 🙏