Defnenin-annesi 0-3 ay için kıyafet en çok ne kullanılır? Hangisinden kaç tane olmalı? Bir de ekim ayında doğacak bebeğim ama evimiz genelde 23-24 derece sıcak oluyor çok kalın almalı mıyım polar peluş gibi?
esinceeee Defnenin-annesi bebekler çabuk büyür diyor çevremdeki anneler bu sebepten çok 0-3 ay ve ya yenidoğan kıyafeti aşmamaya özen gösterdim genellikle 6-9-12 ay aldım sadece hastane çıkışımız ve bir kaç adet zıbın 0-3 ay alındı bir de hediye de gelecek hediye gelen de yenidoğan olacak o yüzden çok küçük alma derim .. bir de bebeğin kilosuda önemli tabi iri bir bebek yolunda gidiyorsa zaten 0-3 olmaz bir süre sonra sıkar :(
Deletedmom_116 Defnenin-annesi o aralıklarda çok alamni tavsiye etmem 6 7 takım 15 zıbın ay aralıklı olsun ilk dönem için. Aşırı kalın alamana gerek yok sararsin zaten gece için Tulumlar oluyo ya onlardan alabilirsin Ama ağırlık olarak 6 ay almanı öneririm eğer hepsini yaşına kadar Alicam diyosan
Aysedmr Defnenin-annesi bana hep bebekler çabuk büyüyor 0-3 ay alma denildi 2 takım aldım 1 zıbın ama bence en az 5 takım 03 ay olması gerekiyor evet çabuk büyüyorlar ama aşırı sulu yapıyorlar bazen bezden bile fışkırıyordu sürekli kusuyordu ağız bezi bile yetersiz kalıyordu sürekli üst değiştiriyorduk yetersiz geldi günde 2 kere makina açıyorduk 6-9 aylık çok almıştım ilk 1 ay minik oldukları için içinde kayboldu çocuğum 😂 1. Ayı geçtikten sonra da küçük geliyor kilosu iyiyse .benim tavsiyem 3 adet 0-3 ay 3 adet 3-6 ay en azından yıkayıp kuruyana kadar yeterli olacak şekilde olsun .
Deletedmom_116 esinceeee çok mantıklı yapmışsınız ben zaten çok bişey almamıştım ama yenidogani 3 aylığı bı ay anca giydi sadece sinem zibinlar varsa onları halen giyiyo daha iki buçuk aylık 9 aylık zıbın Takımlar giydiriyorum Ne çok dar ne çok bol 6 aylıklar bile dar gibi Ya kalıplarından ya oğlum kocmana🤣🤣🤣
bdenerigokce esinceeee hediyenin yenidoğan geleceğini nerden biliyorsun ki, ben büyüyünce giysin diye büyük alıp hediye götürmüştüm
Bsrays Defnenin-annesi 0-3 ay çok alma zaten kundakta oluyorlar çok kirlenmiyor ve hemen küçülüyor mesela 2 aylık oldumu 3-6 giydirmeye başliyorsn
Defnenin-annesi 3-4 takım hastane çıkışım var 5-6 tane tulum var kışlık tulum 1,5 tog aldım uzun kollu çıtçıtlı badim az sanırım 2-3 tane var tulum giyer diye ondan çok almadım gerek olursa doğumdan sonra alırım diye düşünüyorum artık
Cansut20 Defnenin-annesi bebek zayıf doğarsa yeni doğan 0-3 ay bile yetersiz gelebiliyor ilk zamanlarda bide kusan bebek olursa
Azra41 Defnenin-annesi kalın alma 5,6 0-3 yeter 5 tane de yeni doğan alsan mis .. ince pijama takımları al bol bol muslin al örtü
Bebegim_38 Defnenin-annesi ben 2 hastane çıkışı, 2 alt üst takım, 4 tane kısa kollu iç badi ve 1 yelek aldım 0-3 ay. İlk çocuğumda daha fazla parça kullanmıştım aslında bu bebişte yetmezse tamamlarım diye bu kadar aldım. Birazda bebeğin kilosuna göre de değişiyor kullanım süresi.
Sedanurumut Defnenin-annesi bende doğumu bekliyorum ama alışverişte çok az 0-3 ay aldım zaten Eylül’de doğum olucak insAllah ve kışa giriyoruz yavaş yavaş bebeği fazla dışarıya cikaramayacagima göre evde katlayarak giydiririm diye düşündüm. Zaten cevremdekiler 0-3 ayı çok giydiremiyeceksin bebekler hızlı toparlaniyor dediler. Artık eski devirde değil ki internet ve mağazalar elimizin altında baktım yetmiyor zorlanıyoruz büyük kiyafetlerle aldiririm hemen
Tatar59 Defnenin-annesi çok kalın almana gerek yok zaten iki kat goydireceksin. Kalın olursa terletir. Body çok gidiyor çok çiş kaka vs bulasiyor. En az 10 body gider. Kıyafet de yine tulum takım toplamda 10 kullanımlık kıyafet olsun elinizde. Kışın hemen yıka kurut da olmuyor değişimlik lazım ediyor. Eldiven işe yaramıyor eldiven yerine çorap alın eline de onları takarsinız.
esinceeee bdenerigokce diyelim ki 12 ay alındı hediyeler iyi hoş ? Bebek her hafta mama da yese anne sütü de içse yoğun kilo alacak ? Değil mi ? Yani yenidoğan alınmasının bir anlamı olmayacak herşeyinin ya da çoğunluğunun tabii bebek prematüre vs değil ise ..
bdenerigokce esinceeee bende böyle düşünüyordum ama burdan biri dedi ki belki çok kilo alan yapısı olmayacak mesela 6 aya kadar yenidoğan giyen bebek varmış🙈🤷♀️ bunun için öyle bir yorum yaptım, 0-3 bile büyük gelmiş🤷♀️