Zehross03 betulbeyaz bi iki haftaya kendisi gelir inş biran önce 34+1 im bende dayanamıyorum taşımıyor resmen şeyimm diyorum gelsin
defnezumram Zehross03 seviniyorum valla hıçkırınca ciğerleri gelişiyor diye her hareketi artık o kadar özel ki🥰🥰
Zehross03 defnezumram nebiliyim ya hıçkırırken birden bişey olur diye herşeyden huylanmaya başladım çok az kaldı yüzdük kuyruğuna geldik doktorumda sağolsun hala ayda bir gel diycek utanmasaa zorla 20 güne düşürttüm
betulbeyaz momness evet 32lerde de hareket fazla oluyordu ama şimdi sanırım kemikler daha güçlü düsmanına vuruyor gibi🤦🏻♀️🥹☺️
123Hamis123 Dün gece resmen göğsümün altı uyuştu ona uyandım ayaklarıyla nasıl baskı yapıyordu ki uyuşmuş canım yanıyordu resmen
betulbeyaz 123Hamis123 genelde yan yattığımda oluyor bende de öyle elimle hafif orayı tutunca geciyor tekmeler nasıl güçlüyse artık suyun altından bile etkili😃 o minik ayakları görmek istiyor bir an önce
123Hamis123 Bskaysy benim bebek göbek deliği altında ayakları kaburga tarafında 33. Haftada normal doğum pozisyonu almış dedi doktor
Ebruh Bskaysy ayy benimde dönmüştü 34deyim 30 da dönmüştü ne güzel doğum pozisyonundaydı şimdi tekrar dönmüş hanımefendi😀
Zehross03 Esmagrr küveze girmiyceğini bilsem doğurtucam kendimi bişeyler yapıp ama o riski alamamm 🤣 çok zor çokk
Dicle06 betulbeyaz benim göğüs altlarına kaburgaya falan vurmadı öyle ayakları sol tarafta başı aşağıya doğru ama çapraz duruyor sol yan tarafımı tekmeliyor o da canımı acıtmıyor prensesim bu arada 36+5 iz ❤️🌼🧿🙏🥰
betulbeyaz Dicle06 benim full sağda karnımın en dış sağ kısmında atraksiyon yaşatıyor kendisine de bana da🤦🏻♀️