betulbeyaz Nisanrrerdag 35+1 de 2373grdı ama 1 hafta geriden geliyordu normalde 2500 olması gerekiyordu sanırım 35 de
Bathy21 Nisanrrerdag 36+2de 3 kiloydu cmt günü 37+2 kontrolüm var bakalım ne kadar almış bir haftada.
ezeynep Nisanrrerdag 35+6 3100 doktor gayet iyi dedi şeker olduğu için bebeği etkilemiş böyle durumlarda kilolu olması gayet iyi imiş erken olursa diye en azından yapılı olurmuş. Ama kilosu gayet iyi dedi bazen ultrasonda yanıltıyor dedi o kdr takilcak bir şey digil ztn bizim ki 2 hafta önde gidiyormus
oznr3434 Nisanrrerdag benimde 1 hafta önden gidiyordu normalde en son tam 34. Haftada gittim 2200 kg çıktı son kontrolden bu yana sadece 200 Gr almış
Nisanrrerdag betulbeyaz ewt ya bnımde haftasına gore kılouydu oncekı haftalarında sımdıde cok az geldı hata kasar peynı yıyodum meyve yıyodum hergun onları yemegı bıraktım hep
betulbeyaz Nisanrrerdag bırakınca yavaşlıyor kilo alması işte🤦🏻♀️ biz de zararlı diye şekerli yememeye çalışıyoruz meğer asıl kiloyu onlar aldırıyormuş normal düşünüyorsanız kilosu çok olmasın daha iyi ama yine de insan çok zayıf olmasın diye dert ediniyor bol bol karpuz yiyin
Kado5518 Benim bebeğim 36haftalikken 3600 du kilosu 38 haftada tekrar kontrolüm var bakalım kaç kilo gelicek
Esores Benimde moralim cok bozuk şimdi cıktım doktordan 36+1 im kilosu 3300 dedi cok kilolu karın çevresi geniş başı büyük böle giderse sezaryen olursun dedi bende kiloluyum sezeryan cok zor gecer 3 haftada 800 grm almıs
Nisanrrerdag Cgdem123 suan 2244 degerlerı olcumlerı 33 haftalık ultrason kagıdında en son 33 haftada gıtmıstım o zmanda2111 gramdı hala nıye 33 hafta yazıyo bn suan 35+6 yım
oznr3434 Nisanrrerdag hiç bilmiyorum ama ben tamamen genetiğe bağlıyorum bebek zayıf doğacakca ne yerseniz yiyin kilo almıyor.
Zehross03 Nisanrrerdag kilosu 33 haftayla uyumlu şuan ama sağlıklıysa bi sorun olmaz birdende alabilir benimde 28 31 arası böyle olmuştu hiç almamıştı 32 33 arası birden aldı 400 gr. Haftaya tekrar bakar doktor bişey demedimiki
Cgdem123 Nisanrrerdag benimde 33 haftalıkken 2260 kiloydu acaba yanlış mı ölçüm yaptılar bir dahaki kontorlunuz ne zaman
Nisanrrerdag oznr3434 onceden kılosu ıydı haftasıyla uyodu hata bı tık fazlaydı bn kılolu olmasın dıye yememı kestım