Helinnn1 Bebeğimin kilosu normal değerlere bebeklere göre düşükmüş bende küçük duruyomuşum o yüzden de olabilirmiş doktor öyle dedi yani büyüyüncede çok büyük bi bebek olmaz dedi anlamadım benim gibi bu durumu yaşayan anneler varmı korkuyorum bi yandan 🥺
Ayshe19 Helinnn1 banada aynısını dedi doktor minyon bebek dedi iri bir bebek bekleme dedi yani bende minyon tipliyim eşimde çok uzun boylu değil genetik birazda
Mothertea Helinnn1 neden korkuyorsunuz minyon olabilir her bebek iri olmak zorunda değil ki canım görümcem doğum yaptı 39 da düşün kızı 2700 doğdu çok minnacıktı öyle güzel kilo aldı ki zayıf doğan bebekler daha çabuk kilo alıyo oğlum kilolu doğmuştu çok yavaş kilo almıstı mesela hiç üzme kendini sağlıklı mı eli ayağı düzgün mü gerisi o kadar basit ki tek derdin zayıflık olsun emin ol hiç sorun değil bu 🌸
Nisanrrerdag Helinnn1 bnımde 35+6 yım bugun gıtıgımde 2244dedı. En son ıkı hafta once gıtım 2111dı ıkı haftada bukadar kılo az gıbı geldı banada
Rumeysbb Helinnn1 bende 39 haftaya giriyorum 3000 kilo şuan bir tık zayıf kalmış dedi doktor bugün muayenem vardı dodex ampul verdi ama daha öncede vermişti ben bunu içemiyorum aynı zamanda iğne de oluyor son aylarım yüz üstü yatamam bundan iğne olarak vurunan varmı acaba
Bulbulyuvasi Yani şöyle düşünün genetik bu durumlar. Siz minyonsanız bebek de minyon olur. Benim bebeğim uzun eşim ve ben uzun olduğumuz için
Helinnn1 Mothertea içime su serptiniz bi nebze rahatladım korkuyorum sağlık konusunda her bebek sağ salim doğsun ve olsun inşallah 🤲🏻😌💗
symag Mothertea benim kızımda öyleydi. Bende 40 kiloyum normalde 41 asla olmazdım. Gebeligimde 53 oldum . Kızım 2.600 doğdu. Ve bebekligi hem sağlıklı hem kilo alımı çok iyiydi.
Helinnn1 Nisanrrerdag evet banada 3 hafta önce 2 - 2.100gr demişti bugünde 2500 düşük dedi ama sağlıklıymış önemli olan sağlıklı olsunlar da kiloyu takmıycağım artık biraz yediklerimede dikkat ederim 😮💨😟
Helinnn1 Rumeysbb maşallah 3 kiloda iyi onada şükür sağlıcakla doğsunlarda bu sefer aşırı iri oldumu çıkması sıkıntılı 🩷
Nisanrrerdag Helinnn1 bnımde saglıklıda kılosuna moralım bozuldu normal dogum yapmak ıcın kılosunun dusmesını ıstedımde buda cok dusk geldı
Helinnn1 symag maşallah hep sağlıklı olsunlar ya bende 53 düm 20 kilo aldım 70 oldum şimdi hamilelikte önemli olan o kendimi düşünmüyorum ona yarasın yediklerim
Egeminannesi Helinnn1 canım hiç endişe etme benim oğlumda 2300 diyolardi hep doğdu evet minikti 2500 doğdu ama sonradan çok güzel aldı kilosu şuan 18 aylık ve yaşıtlarıyla hiç bı sıkıntısı yok kilosu minik diye geri kalmış fln diyolar ben bilmiyodum çok uzuluyodum smdide ikinci oğlum 3 hafta önde gidiyor kilosu 2350 Gr 32haftalik gebeyim
UmmNasuh Helinnn1 doktor genetik olabilir demek istemiş yani ne kadar yedirip içirsende çok kilo almayan biriysen ve bebekte sana benzemişse minyon bir bebek olur şöyle düşünün etrafınızda elbet vardır yiyip yiyip asla kilo almayan birileri onun gibi ne kadar çabalasakta genetik olunca olmuyor üzülmeyin yani
Mylove47 Helinnn1 eğer minyon ve zayifsan boy olarak biraz küçük ve zayifsan yani 150 160 arası ve zayifsan normal
Ebus2045 Helinnn1 genetik özellikler minyonluk vs olabilir canım evham yapma benim 36+0 da 2500 demişti ertesi gün yani 36+1 de anı doğumum oldu bebek 2650 doğdu yanılma paylarida olabiliyor yani