Eken012 Arkadaslar bugun transfer gununu saymazsam 7. günüm sabah iki gebelik testi yaptim ikiside silik çıktı şükürler olsun. Şimdi dualarım sağlıklı bir sekilde ilerlemesi.Sizden de dua bekliyorum.Stresli bir dönemdeyim güzelce atlatırım insallah 🙏
Omerkazim Eken012 bende tup bebek annesiyim canim🥰 sagliklaa sihhatle kucagina almayi nasip.etsin rabbim🤲
Cansucannnnnnnn Eken012 kuzum benim öncelikle hayırlı uğurlu olsunn bende tüp bebek surecindeyim bugün yumurtam topladı çıkınca kndimin tutamayıp agladm insllah bu duyguları bnde yaşarım banada dua eder misin sağlıkla al yavrunu kucağına
1Anneadayiiii Eken012 Rabbım bu mübarek günün hatrına sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım benim Rabbım bana ve isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah 😍
Omerkazim Bende ilkinde ikizlere düşük yapmistim bundada cok.korkuyorum birsey olacak diye. Cok.sukur 18+2 olduk
Eken012 Cansucannnnnnnn amin darisi basına olsun insallah. Zor kismi bitmis artik sabırla bekleme zamanı 🙏 Olumlu düsün olumlu olsun insallah
Sungerbob Benim de bugün 8.gün idrar testleri silik çıkıyordu. Kan testi günüm yarındı ama bugün gidip kan verdim. 36 çıktı. Sizce düşük mü kimyasal olabilir mi bilginiz var mı
Eken012 Sungerbob Kacinci gun embriyosu ??transfer gununu saydin mı? Sana tavsiyem doktorun ne yorum yaptiysa onu dinle güve bekle. Kendini baskalarinin degeriyle kiyaslama. Guzel dusun guzel olsun. Elinden geleni yapmissin bekleyeceksin