Zeynep_Sedat 4 sene önce doğum yaptım dikişlerim çok fazlaydı. Hatta 2 defa dikiş atıldı 1 ay sonra . İlişkiye girince sonrasında dikiş yerlerim acıyor. Normal mi acaba?
KuzeyinAnnesi10 Zeynep_Sedat dikiş yerler her zaman hasas kalır canım sezeryan da da ömür boyu o yerler sızlar malesef kardeşimin yumurtalıği alındı onun küçücük delikler var 3 tane o delikler bile sızlıyor çok dikkat etmen lazım canım bıçak değen yer hep hasas kalır
bdenerigokce KuzeyinAnnesi10 o zaman sezeryan olması daha iyi, vajina da dikiş yok en azından o kadar acımaz
Zeynep_Sedat KuzeyinAnnesi10 sadece ilişki değil adet döneminde de çok ağrıyordu dediğiniz gibi bıçak değen yer her zaman ağrır sanırım.. Burda özel de yok yine normal doğum yapacağım sanırım korkuyorum ama doktora da bir soracağım bakalım
KuzeyinAnnesi10 bdenerigokce sezeryan da da çok acıyor malesef aynı üşütünce falan hele senelerce sızlıyor orda ki kaslar eski haline dönmüyor en azında vajina da sezeryan kadar büyük değil canım kesikler sıcak tutarsanız rahatlar biraz
bdenerigokce KuzeyinAnnesi10 yok cinsel ilişji kısmından bahsettim ben, ilişki esnasında acımaz en azından sezeryan dikişleri 😂