Avril adatuna biz de o hisseleri alıyoruz hep uzun vade tutmalık ama bazen arz hisselerine katılıp kar gördükten sonra çıkmak da mantıklı oluyor oradaki karla büyük hisselerine ekleme yapıyoruz oğlumun 😀
Minikperi KuzeyinAnnesi10 az önce aldım ben de 8 adet 😅. İnsanlar deli gibi araştırıyolar bunu. Eşimin arkadaşları arabalarını satıp öyle giriyolar falan delilik borsa 😅😅😅
KuzeyinAnnesi10 Minikperi evet eşim de biraz araştırarak alıyor benim çok bilgim yok canım bizde 9 tane mi ne aldık ama kaç tanesi kabul edilir bilmiyorum 🤷🏽♂️
KuzeyinAnnesi10 adatuna o kadar büyüğe girmeden küçük şeylerden büyüğüne doğru gitmek daha mantıklı yeniler için canım
KuzeyinAnnesi10 Minikperi eşim çok talep olunca az kabul edilebiliyor dedi de e bebek için aşırı talep varmış. Isntagram da videolar var ya dükkana girip ben buranın ortagiyim diyorlar 😂😂 e bebeğe gidip bizimde biz buranı ortagiyiz dememiz yok mu 😂😂😂
Kbrkbrylcn Araştırıp doğru karar vermek gerekiyor kızlar hepinize gerçekten çok teşekkür ederim günlerdir kafamda düşünüp durduğum bir konuydu sayenizde artık daha net bir karara vardım